Наско Сираков сподели мнението си пред България днес преди плейофите

...
Наско Сираков сподели мнението си пред България днес преди плейофите
Коментари Харесай

Сираков: Преди събувахме гащите на Папен, Мапен в София, сега ни трябват 7-8 години, за да имаме нормален отбор

Наско Сираков показа мнението си пред " България през днешния ден " преди плейофите на България за чаканото към този момент 16 години класиране на Европейско състезание. Ето какво сподели легендата на българския футбол:

Г-н Сираков, по какъв начин определяте възможностите на България да играе на Европейското състезание идното лято?

- Изключително тежко ще бъде. Дай Боже да се класираме. Ако и в този момент не се възползваме, не знам по кое време. Аз постоянно съм оптимист. По-лесно не можеше да ни се случи с два мача вкъщи. Ще им притискам палци на момчетата, тъй като подобен късмет надали ще ни се отвори още веднъж.
 Наско Сираков: Левски ще победи ЦСКА с един или два на нула
Наско Сираков: Левски ще победи ЦСКА с един или два на нула

Легендата на " сините " съобщи, че няма смисъл да се търси отговор на въпроси от рода на " Докога ще съществува клубът? "

Споделяте ли мнението, че противниците ни Унгария и вероятно Исландия или Румъния са тимове от нашата рогозка?

- Вече не сме даже и от тази рогозка. Една Унгария харчи по 2 милиарда евро за спорт. Строят игрища, зали, басейни. Имат по трима международни първенци най-малко по плуване. Но това, че играем вкъщи, е преимущество.

Сътресенията в БФС ще окажат ли въздействие върху представянето на тима?

- Никой не може да каже по какъв начин ще се отразят рокадите в БФС и напускането на Боби. Дай Боже да се отразят позитивно, това би трябвало да се молим. До 5-6 май, когато изтича срокът за претендентите, всичко ще е единствено приказки и спекулации. Нови претенденти ще има сигурно и се надявам да са положителни.
 Снимка 460141
Източник:

Защо от Съединени американски щати `94 насам вървим единствено надолу?

- Съединени американски щати `94 в никакъв случай няма да се повтори! Ние бяхме бяхме футболисти артикул на друго време. Сега сега страната от 30 години е абдикирала от спорта и футбола като цяло. Няма по какъв начин да се изградят цяла плеяда такива играчи. Да, може да излезе някой. Последните ни огромни футболисти - Бербатов, Мартин Петров, Стилиян - те са построени също преди този момент. Това е истината. Сега няма късмет.

Кога може да забележим по-различно лице на националния тим?

- Дори да променим всичко, нужни са минимум сред 6 и 8 години, с цел да имаме народен тим, от който да не се срамим. Не може да идва Косово и да те надиграва, но тотално, на стадион " Васил Левски ". Да те мачка! Ние едно време такива тимове не ги брояхме за живи. Националният стадион и преди нас дълги генерации се беше трансформирал в непревземаема цитадела. Който и да дойдеше тук, дали международен, или европейски първенец, в случай че измъкне еднакъв, скача и си удря година.а в тавана. 92-а година пристигнаха Франция тук с Папен, Мапен, Лоран Блан... и им събухме гащите 2:0!
 Наско Сираков също е оказал помощ финансово на Левски
Наско Сираков също е оказал помощ финансово на Левски

Легендата обаче нямал желание да афишира публично сумата, която подарява
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР