Наско Сираков ще задържи изпълнителния директор Павел Колев в Левски,

...
Наско Сираков ще задържи изпълнителния директор Павел Колев в Левски,
Коментари Харесай

Наско Сираков задържа Павел Колев на Герена

Наско Сираков ще задържи изпълнителния шеф Павел Колев в Левски, откакто стане притежател на акциите на клуба. Легендата на " сините " не счита да приема неговата оставка. Сираков се надява двамата да продължат да работят дружно за спасението на клуба.

Преди към месец Колев разгласи, че ще подаде оставка след края на изключителното състояние дружно със спортния шеф и треньорския щаб. Заради тежката обстановка в Левски те отложиха това решение до стабилизиране на клуба.

Сираков желае Колев да остане част от екипа, с който ще работи на " Герена ". Двамата са в положителни връзки и сега двамата градят тактики за излизане от тежката обстановка. Освен това легендата е впечатлен от свършеното от изпълнителния шеф в невижданата за клуба рецесия. Единственият вид Колев да не остани при " сините " е при категорично отвращение от негова страна.

Освен това стана ясно, че Сираков няма да дължи налог след джиросването на акциите на негово име от Георги Попов. Наско се е съветвал с адвокати дали ще поеме някаква финансова тежест. Те са му обяснили, че практиката при сходни интервенции във футбола е да не се дължи налози за прехвърлянето на акциите. Тя е употребена и при предходните смени на собствеността в последните години.

" България през днешния ден "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР