Наско Сираков ще стане шеф на ПФК «Левски» от 6

...
Наско Сираков ще стане шеф на ПФК «Левски» от 6
Коментари Харесай

Само в Стандарт: Сираков начело на Левски от 6 юли

Наско Сираков ще стане началник на ПФК «Левски» от 6 юли. На тази дата ще се организира Общото заседание на акционерите, което бе планувано от Управителния съвет на клуба. На него Сираков ще бъде определен за ръководител на Надзорния съвет. Той ще смени на поста забегналия в Дубай Георги Попов, който до края на тази седмица би трябвало да му джироса близо 87 % от акциите на клуба. По закон по-късно Сираков би трябвало да бъде вписан в книгата на акционерите на «Левски», която е на Герена.

Останалите акции са благосъстоятелност на Тръст «Синя България» (10 %) и някогашни футболисти и деятали на «сините».

Общото заседание ще би трябвало да избере и нов Управителен съвет. Голяма е вероятността Павел Колев да резервира поста си на изпълнителен шеф на ПФК «Левски». С оглед на финансовото състояние в клуба ще се взема решение, кои чужденци да останат при «сините» за новия сезон. Все още няма изясненост дали и треньорския щаб отпред с Петър Хубчев ще продължи да води «Левски» и за напред. Всичко зависи по кое време футболисти и треньори ще си получат парита за февруари, март и април.

Днес от 17,00 ч " Левски " ще изиграе първата си контрола с Витоша. Двубоят ще се организира без фенове и медии на ст. " Виваком Арена Георги Аспарухов ".

Още за " Левски " четете в новия брой на в. " Стандарт "  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР