Наско Сираков ще получи безвъзмездно акциите на ПФК Левски. Това

...
Наско Сираков ще получи безвъзмездно акциите на ПФК Левски. Това
Коментари Харесай

Сираков взима без пари акциите на Левски

Наско Сираков ще получи безплатно акциите на ПФК " Левски ". Това разгласи пред бТВ мажоритарния притежател Георги Попов, който дружно с Васил Божков се окрива в Дубай. 
" Направихме го, с цел да избегнем сигурния банкрут на клуба, който щеше да се случи. Хората щяха са считат, че ние сме тези, които го желаят. Ние сме единствените дали наши пари след платени налози и не бихме желали. Искаме да избегнем обществено напрежение “, съобщи Попов в изявление за bTV.
" Даваме акциите безплатно. Г-н Сираков какво да ни заплати? 25 милиона? Няма по какъв начин. Даваме ги безплатно, с цел да върви клуба напред ", добави той.
" Единственото, което може да се случи, е господин Борисов да промени решението си, защото сега те са джиросани на него. Ако той вземе някакво друго решение в границите на периода, който е разгласен в писмото, несъмнено, те ще му бъдат върнати, с цел да се разпореди той с тях. Така че джирото ще бъде положено, откакто изтече срокът на неговия безмълвен отхвърли, или той реши да се разпореди с тях. Този период изтича в четвъртък ", сподели още Попов, който дружно с Божков се укрива от българското правораздаване в Дубай. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР