Наско Сираков също поиска оставката на Боби Михайлов. Шефът на

...
Наско Сираков също поиска оставката на Боби Михайлов. Шефът на
Коментари Харесай

И от Левски поискаха оставката на Боби Михайлов

Наско Сираков също изиска оставката на Боби Михайлов. Шефът на Левски дефинира последните събития като " покруса ", която е можело да не се случва.
Бившият нападател приказва пред медиите след събитието, в което се откри улица на името на легендата на Левски Сашо Костов.

" Трагедия. Всички почитатели бяха обединени. Защо би трябвало да се обръщам към едни или други?.
Вижте какво, бих призовал Боби да си подаде оставката. Това е срамна работа. Абе, братле, дано те запомнят с нещо положително. Не може цялата страна да е против теб, а ти да продължаваш да упорстваш. Това е истината ", сподели Сираков.

В Студентски град беше и изпълнителният шеф на Левски Даниел Боримиров, който обаче отхвърли да влиза в контретика за вчерашните събития, които провокираха принуждение и съсипия.
" Мисля, че Сашо Костов е една от най-емблематичните фигури в историята на Левски, а и българския футбол. Толкова позитивен човек, постоянно може да те посъветва. Само реверанс пред такива хора. Не обичам да приказвам за неща, които съпътстваха вчерашните събития с българския футбол с днешното събитие. Днес честваме това велико събитие. Видяхме тогава доста наслада и сълзи преди 30 години, а през вчерашния ден видяхме принуждение, което не е обикновено за такива неща. Не желая да влизам в конкретика. Мисля, че хората са задоволително рационални ", показа Боримиров.
А техническият шеф на БФС - друга легенда на Левски -
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР