Наско Сираков каза пред БНТ, че нови задължения, които Левски

...
Наско Сираков каза пред БНТ, че нови задължения, които Левски
Коментари Харесай

Нови 4,5 млн. лева дългове в Левски

Наско Сираков сподели пред Българска национална телевизия, че нови отговорности, които " Левски " е натрупал през последните месеци след прекъсването на парите от генералния спонсор - Националната лотария, дърпат клуба към дъното.

Легендата призна и за договаряния с Национална агенция за приходите, където отговорностите също порастват, а и за диалози с компании, които могат да са спонсори на клуба.

На " Герена " не са плащали заплати на чиновници и футболисти от 3 месеца - единствено тези пари са някъде над 2 милиона лв.

" За вноските към Национална агенция за приходите досега няколко месеца се грижат само и единствено нашите последователи, за което няма по какъв начин да спрем да приказваме и да им благодарим. Те поеха върху себе си тази тежест и се оправят повече от прелестно -  сподели мощният човек в " Левски ".  - Имаме две разнообразни отговорности към Национална агенция за приходите. Споразумението, по което три години би трябвало да плащаме 143 хиляди лв..

Големият воденичен камък, който дърпа " Левски " към дъното, са отговорностите от последните 4-5 месеца. Надяваме се, само че мъчно ще се измъкнем от тази обстановка. Те са към този момент към 4,5 милиона. ", добави Сираков.

" Мога да кажа, че съм се срещал с евентуални спонсори неколкократно. Ще излъжа, в случай че кажа, че сме на последната права. И огромни, и дребни компании има измежду тях. Няма да измъкнете име от мен.

Докато нямаме подписан контракт, няма да спекулираме., казда още Наско Сираков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР