Наско Сираков бе гост в Тази сутрин по БТВ, а

...
Наско Сираков бе гост в Тази сутрин по БТВ, а
Коментари Харесай

Сираков: Не съм срещал друг, който толкова да иска да преуспее, колкото Стоичков

Наско Сираков бе посетител в " Тази заран " по БТВ, а с изключение на за Левски и обстановката в родния футбол, приказва също по този начин и за връзките си с Христо Стоичков, с който са доста положителни другари.

" С Христо сме си запазили през всичките години другарството. Той е един голям футболист, дипломат на България по света, един нехаресван и подценен човек у нас поради неговата директност и безпардонност в някакви моменти. На него това му оказа помощ да реализира всичко във футбола и живота. Аз не съм срещал през тези години различен мой сътрудник, който да желае толкоз да преуспее ", съобщи Сираков.

" В България не харесваме съумелите хора, не ги оценяваме, доста бързо ги забравяме. Не е неприятно народът да си спомня какво е постигнал и какво правеше Христо на терена. Много хора го правят оценка, само че има и доста, които по една или друга причина не го харесват. Това си е Христо Стоичков! Всички обаче му ръкопляскахте през 94-та година и ви се идваше да му се хвърлите на врата. Ще се появя на терена поради Ицо, не че мога да свърша някаква работа ", добави още голмайстор №1 на Левски за всички времена.

 Наско Сираков: Никой не може да ме изкара от Левски, това е огромната ми обич!
Наско Сираков: Никой не може да ме изкара от Левски, това е огромната ми обич!

" Ако футболисти, треньори и ръководители не са стимулирани, би трябвало да бъдат убити ", съобщи легендата на " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР