Наско Колев си има нова приятелка.Рапърът от Варна беше известно

...
Наско Колев си има нова приятелка.Рапърът от Варна беше известно
Коментари Харесай

Наско Колев заби ново гадже

Наско Колев си има нова другарка.

Рапърът от Варна беше известно време самичък, откакто се раздели с кандидат-лекарката Надя. Заради което и на моменти присъединяване му във ВИП Брадър му дотежавало ужасно доста.

"Бях самичък, изолиран и ме връхлитаха едни цунамита от усеща ", разкрива бъдещият гинеколог. Към днешна дата той още веднъж е благополучен в персонален проект, откакто е разкрил любовта в лицето на своя съгражданка.

Противно на упованията, гаджето на Наско е на неговите години и го е впечатлила с красивата си, естествена визия. Младежът не е почитател на пластичните корекции и на неестествено издутите джуки и бюстове.

Не е загадка, че около името му имаше не малко кавги, сързани с връзката му с 19 години по-голямата Мария Илиева, както и с сякаш почтените му флиртове с Мира Добрева в Къщата на ВИП Брадър.

Заради аферата си с Мария Наско стана обект на доста злословия. Запознаха се около присъединяване му в Х Фактор, а когато се залюбиха той бе едвам на 16, а тя гонеше 40-те. Аферата им не остана загадка за никого, а кака Марче се зае да продуцира и музикалната му кариера.

Всичко обаче завърши безславно, откакто рапърът записа медицина във Варна и стартира да се увлича по младите си колежки. Бясна от изневерите му, Илиева изтри всичките му песни в ЮТуб и се зарече, че ще го провали като музикант.

Наско обаче се оказа твърдоглав и продължава да прави песни, с които се постанова измежду меломаните, предават от Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР