Наско Колев се оказа сериозно хлътнал по Мира Добрева, и

...
Наско Колев се оказа сериозно хлътнал по Мира Добрева, и
Коментари Харесай

Наско Колев влюбен в Мира Добрева от години

Наско Колев се оказа съществено вдлъбнат по Мира Добрева, и то много преди да прекрачи прага на най-известната къща у нас.

След като неотдавна в някои от епизодите на „ ВИП Брадър “ го видяхме по какъв начин все по-често съкратява дестинацията към чаровната журналистка, към този момент са ни изцяло ясни и претекстовете за тези му дейности, писа „ Шоу “.

Рапърът си падал по красивата русокоска от години и даже връзката с към този момент някогашната му възлюбена – певицата Мария Илиева, не съумяла да потуши тази пристрастеност, твърди още неговият другар.

„ Той е от мъжете, които си падат по по-големи дами. А и не е мъчно човек да хареса жена като Мира Добрева “, споделя още той. И прибавя, че увлечението на Колев по по-зрелите дами по никакъв начин не е инцидентно.

„ За него е значимо да има какво да си каже с този човек. Да има какво да научи от него, а с по-младите усилва единствено броя на купоните и нощния живот “.

Въпреки че Мира е по-голяма от Наско с цели 24 години, явно това ни минимум не стопира мераците на рапъра. Нито пък обстоятелството, че тв водещата от години е щастливо омъжена за режисьора Жоро Торнев.

Всъщност още с влизането си в Къщата на „ ВИП Брадър “, щом я видя, Наско Колев сподели голяма благосклонност към журналистката. А неотдавна видяхме по какъв начин седна до нея и стартира да й изяснява какъв брой доста се радва, че са се засекли в един и същи сезон на шоуто, тъй като я намирал за прелестен човек, който го изпълва с сила.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР