Наситена със събития е програмата за "Ботеви дни 2019", посветени

...
Наситена със събития е програмата за "Ботеви дни 2019", посветени
Коментари Харесай

Рок група Еридан ще разтърси Враца

Наситена със събития е програмата за "Ботеви дни 2019 ", отдадени на 143-та годишнина от подвига на Христо Ботев и неговата чета. Днес във Враца бяха тържествено изпратени походниците от 73- тия Национален туристически поход "По пътя на Ботевата чета- Козлодуй- Околчица ". В 16.30 часа ще премине шествие на детски и младежки мажоретни сформира от Враца, а в Младежкия дом от 17.30 часа ще бъде открита и изложбата "Ботевска работилница ", с награди за най-хубавите.
В 19:00 часа стартира и концертът на една от най- положителните български рок групи - "Еридан ", на откритата сцена пред община Враца.
"Очакваме страховит ваучър и се надявам да се получи. Ще има доста осъществявания на "Уайтснейк ", "Рейнбоу ", "Дио " и наши авторски части ", показа бас китаристът на групата и създател на "Еридан " Иво Икономов.
Празничната стратегия от "Ботеви дни 2019 " ще продължи и през идващите няколко дни дни, като за всяка вечер са планувани концерти на известни групи и реализатори, сподели заместник- кметът на община Враца Петя Долапчиева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР