Насилниците на 8-годишното момче от кв. Христо Ботев са само

...
Насилниците на 8-годишното момче от кв. Христо Ботев са само
Коментари Харесай

Задържани са две момчета за блудството с 8-годишно дете

 Насилниците на 8-годишното момче от кв. " Христо Ботев " са единствено на 14 и на 15 години. Това оповестиха на брифинг от Прокуратурата.  Те са арестувани за 72 часа, а от обвиняването ще изискат от съда да бъде постановена мярка " задържане под стража ". Двамата причинители на блудството не са престъпно проявени. Те замъкнали детето в прилежаща къща, където са гаврели с него, осведоми Дарик.

Майката е подала сигнал до Първо РУП в столицата на 9 януари и полицията незабавно е почнала да търси причинителите, в прокуратурата преди два дни е бил получен сигнал за закононарушението, съпроводен от видеозапис, оповести представителят на основния прокурор Сийка Милева. Тя добави, че се търси създателят на видеото. От Софийска градска прокуратура разясниха, че детето не е изведено от фамилията. Детето е живеело в добра среда, сподели Сийка Милева.

Семейството не познава насилниците, само че удостоверява, че детето е редовно унизено в учебно заведение. По информация на роднините му момченцето е било отведено след учебно заведение от негови по-големи съученици и по-късно измъчвано от тях. 8-годишното момченце, което стана жертва на неведнъж полово посягане, не е посещавало учебно заведение след началото на коледната почивка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР