Насилникът от Варна Борислав Николов, който уби жена си Кремена,

...
Насилникът от Варна Борислав Николов, който уби жена си Кремена,
Коментари Харесай

Убиецът на Кремена биел и бившата си! Превъртял след пиянска изцепка на кораб

Насилникът от Варна Борислав Николов, който умъртви жена си Кремена, е тормозил и предходната си другарка Надежда! Това разкриха близки до фамилията извънредно пред " България Днес ".  " Гаджето на Борислав Надя също беше бита и унизена. Тя се усети в точния момент, заряза го и избяга в чужбина ", разкриха осведомени.

По техните думи Борислав превъртял след пиянска изцепка на транспортен съд, където работил като моряк преди 7-8 години. Заради зулума е изпъден от работа и се пропива. Агресира и стартира да тормози околните си. Родителите му са разграничени, той живеел при баща си. Бащата не издържал, продал жилището и на Борислав и Кремена им се наложило да се изнесат на квартира.

Съседи постоянно чували крясъци и мятане на предмети от жилището. Очевидци заварили една вечер Борислав да рита Кремена по стълбите. Често пъти тя звъняла на комшиите да я избавят от озверелия й брачен партньор и да я приютят. При един от побоите той й счупил крайници и тя едвам се възстановила след тежки интервенции, споделят техни фамилни другари.

Те нееднократно са съветвали Кремена да напусне брачна половинка си и да замине, защото непрекъснато яла плесници. " Нямам къде да отида ", оправдавала се унизената жена. Тя била от далечно село, където нямала близки. Не желала да се връща и да зарязва работата си като преподавател по британски език в морската столица. Освен Кремена съседи също подавали тъжба в полицията за побоите и държанието на Борислав. Сигналите оставали без последици, а насилникът не вземал под внимание предупредителните протоколи, които полицията му съставяла.

" Борко не беше подобен. Откакто слезе от кораба, се промени. Когато е изтрезнял, е добър, само че щом се напие, се държеше доста зле, а той си беше пияч ", разкриват приятелите му. След изцепката на кораба Борислав стартира да продава самолетни билети, само че е изпъден и от тази работа. Кремена го устоя месеци наред с учителската си заплата. Последната работа на Борислав е като продавач в златарско ателие.

Двамата вземат решение импулсивно да сключат брак на 6 ноември 2013 година За сватбата не знаят даже родителите им, единствено най-близките приятели. Бракосъчетават се в стеснен кръг, а женитбата е толкоз потайна, че не носят и халки. Кремена първоначално желала деца, само че откакто почнал тормозът, се отказала.

По данни на проверяващите във съдбовната неделя, 24 февруари, тя още веднъж е била пребита като куче. Главата й е блъскана в пода и стените, 40-годишната жена умряла от мозъчен оток. Докато лежи в мъка, Борислав вика майка си, с цел да му помогне да изнесе багажа си, в това число тв приемника.

Криминалистите откриват дали майката е знаела за положението на снаха си. За това могат да кажат само тя и синът й, които надали биха проговорили. Майката има и право да откаже да дава показания, които биха уличили Борислав.

Възрастната жена е помогнала на сина си да си събере багажа и да се изнесе от фамилното жилище след съдбовния побой. Когато двамата си тръгнали от мястото на престъплението, жертвата била още жива, само че в безпомощно положение, считат проверяващите. Майката на Борислав може да бъде упрекната, в случай че има данни, че е покрила закононарушението. " В сегашния стадий на следствието няма събрани доказателства, които да уличават друго лице в закононарушение. Ако бъдат събрани доказателства за отговорно държание на друго лице, ще бъде повдигнато и обвиняване ", изясни и.д. областен прокурор на Варна Радослав Лазаров пред Нова тв.

Вчера 41-годишният Борислав Николов бе изправен пред съда, който да дефинира дали да остане в ареста.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР