Насилник, който се гаври сексуално с 12-годишно момче в Шумен,

...
Насилник, който се гаври сексуално с 12-годишно момче в Шумен,
Коментари Харесай

4 г. затвор за мъж, гаврил се с момче

Насилник, който се гаври полово с 12-годишно момче в Шумен, остава зад решетките за 4 година Присъдата е на Районния съд в Шумен и към този момент е влезнала в действие, излиза наяве от публично известие на уеб страницата на магистратите. Както “Труд” писа, 34-годишният Светлин Ангелов посегна на детето в края на 30 октомври в околност край града. Той се срещнал с желтвата около своя племенник.

Децата играели във вила в чертите на града. Там Светлин пил алкохол и предложил на 12-годишното момче да отидат да купят чаши от магазина. Качил го на мотора си и подкарал отвън града с явните планове да го похити полови. Гаврил се с момчето по всевъзможни способи, даже снимал с мобилния си телефон. Издевателствата траяли, до момента в който дребния се сетил да каже, че по това време майка му го чака на несъмнено място. Светлин го качил на мотора и го смъкнал във вилата. Там 12-годишният споделил на приятелите си какво се е случило, а по-късно била известена и полицията. На мястото на издевателството криминалисти разкрили задоволително доказателства за хомогаврите.

Пред съда Светлин признал всички обстоятелства и условия от обвинителния акт и делото против него вървяло по скъсен ред. Затова се възползвал и от понижаване на наказването с 1/3. Така му е наложено наказване от 4 година затвор при общ режим на изтърпяване. Насилникът дължи и 7 000 лева обезщетение на детето за претърпяната психотравма и премеждия, както и 1500 лева деловодни разходи.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР