Насилническият гангстерски филм Синя история (Blue Story), направен от Би

...
Насилническият гангстерски филм Синя история (Blue Story), направен от Би
Коментари Харесай

Масов ужас: Мачетета и ножове на примиера на гангстерски филм в кино

Насилническият гангстерски филм " Синя история (Blue Story) ", изработен от Би Би Си, беше спрян от кината, откакто тайфа от 100 души нахлу в британското кино Vue, въоръжена с мачетета и ножове в нощта на примиерата, оповестяват от The Sun.

Седем служители на реда са били ранени, до момента в който обезверено се опитвали да укротят тълпата по време на прожекцията на „ Синя история “ в Бирмингам.

Появиха се плашещи фотоси на младеж, облечен с камуфлажно яке и с мачете в ръка.

Кадрите също по този начин демонстрират евакуираните ужасени тълпи, като служителите на реда са арестували минимум петима души, в това число 13-годишно момиче по съмнение за нахлуване над полиция.



Друго момиче и момче на едвам 14 и 19-годишна възраст също са били задържани, а 14-годишен е упрекнат във възпрепятстване на органите на реда.-->

Насилствените прояви избухват преди или по време на прожекция на кино лентата за войната на бандата Blue Story и стига до регионите, където дребни деца се редят на опашка, с цел да гледат Frozen 2.

Vue стопира излъчването на кино лентата, създаден и финансиран от BBC Films, от своите 228 кина в цялата страна, с цел да отбрани личния състав и клиентите.

  " Можем да потвърдим, че е взето решение за унищожаване на кино лентата. Безопасността на нашите клиенти и личен състав постоянно е наш приоритет ", твърдят от киното.

Филмът споделя историята на двама другари, попаднали във война с тайфа в Южен Лондон. Видеото съдържа фрагменти на оръжия, мечове и опиати.



Кметът на Лондон Садик Хан е забранил да се снимат подиуми в столицата на Англия, опасявайки се, че може да се насърчи насилието.

Showcase Cinemas също анулира прожекции в своите 21 салона в цялата страна. Cineworld ще продължи да демонстрира кино лентата. Одеон съобщи, че преразглежда ограниченията за сигурност.

Режисьорът на " Blue Story " Андрю Онвуболу, рапър и YouTube сензация, прочут като Рапман, разгласява в Instagram: „ Наистина е тъпо, че дребна група може да съсипе нещата за всички. " Синя история " е филм за любовта, а не за насилието. "

Свидетелка разказва нощта като " един от най-страшните моменти в живота ми ", до момента в който се наредяла на опашка да гледа Frozen 2 с щерка си.

  " Въоръжената полиция идва, пукотевица, всички хора, които се биеха, влязоха в киното, с цел да се скрият. Все още трептя. "

Други очевидци споделиха, че не могат да повярват на очите си, защото младежи са почнали да се съпротивляват и да атакуват полицията. „ Чаках на опашка, с цел да виждам Frozen 2, видях по какъв начин тийнейджърки нападнаха друго момиче.Начинът, по който полицията реагира, беше заплашителен. Насочиха оръжие против мен без причина “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР