. Насилието потресе цялата страна и предизвика огромен отзвук в

...
. Насилието потресе цялата страна и предизвика огромен отзвук в
Коментари Харесай

След ужаса: Бащата на малтретираното 5-годишно дете в Пловдив сре...

. Насилието потресе цялата страна и провокира голям отзив в обществените мрежи. Детето е било обезобразено след побой от страна на мъжа, който живеел с майката. На места косата на детето е горена и липсва. 

 

Вчера бащата на момченцето съобщи, че обществените управляващи отхвърлят достъп до детето, което се намира в център от фамилен вид. Институцията показва, че обратно на изказванията му, той знаел точното местонахождение на сина си и е можел да го посещава.

 

“Днес по-късно следва да се направи среща сред бащата и детето. То е под протекция. Още до момента в който беше в болница, на майката и бащата е връчена заповедта, с която беше настанено в центъра. В документа е отразен адресът, на който се намира момченцето. Затова няма по какъв начин родителите да не знаят къде е ", сподели пред Нова телевизия началникът на отдел " Закрила на детето " в Пловдив Гергана Тошкова.

 

По думите й и в болничното заведение момченцето било придружавано от екип на Центъра за фамилен вид. На една от срещите бащата споделил, че е спокоен, че има кой да се грижи за сина му и счита, че се поставят положителни грижи за него.

 

По думите й е разисквано с шефа на центъра по какъв начин тъкмо да бъде направен график за срещи на детето с бащата и вероятно - с майката. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР