Насилието не трябва да поражда насилие, а справедливост! Искам съседи

...
Насилието не трябва да поражда насилие, а справедливост! Искам съседи
Коментари Харесай

Дъщерята на Наско и Илиана: Аз не искам и няма да живея по този начин!

Насилието не би трябвало да поражда принуждение, а правдивост! Искам съседи другари, а не терористи! Това написа във Фейсбук голямата щерка на Наско Сираков и Илиана Раева – Славея.

След жестокото ликвидиране на психолога и публицист Иван Владимиров - Нав, подбудено от съседска омраза, Славея Сиракова показа, че тя и други нейни съседи също са подложени на тормоз.

" Лицата Диана Атанасова, която е чиновник на Министерство на вътрешните работи, и нейния брачен партньор Юлиян Моллов, доктор, явно лишени от морал, нравственос, човещина, обикновена обич и деликатност са минали от доста време всички граници на съответно държание. Никой не е задължен да търпи такова отношение, редовно да е заплашван без причина и да живее в боязън ", написа още огромната щерка на " синята " легенда в своя пост.

" Незнайно за какво, тези хора живеят с концепцията, че страната работи за тях и безнаказано могат да безчинстват. Нося отговорност първо за щерка си, за себе си и несъмнено за хората към мен и в този ред нито аз, нито съседите ми ще оставим нещата да продължат по този метод ", добави Славея.

Тя благодари на всички нейни другари, семейство съседи и хора, които оказват поддръжка и добави:

" Аз не желая и няма да пребивавам по този метод! "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР