Насилие над българка в Гърция, извършено от също наш сънародник,

...
Насилие над българка в Гърция, извършено от също наш сънародник,
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за гаврата на българин с наша сънародничка в Атина, проговори жертвата ВИДЕО

Насилие над българка в Гърция, осъществено от също наш съотечественик, провокира сериозен интерес от страна на медиите в страната. Извършителят, който се показва като Георги Георгиев, се оказва човек с доста самоличности и с подправени документи. Гръцката полиция не може да откри кой в действителност е той.

„ Аз получих информация от измъчвана българка. Тя беше грубо пребита и порязана, в извънредно тежко положение и с заплаха за живота. Оттам стартира да се разплита историята. Тогава стана ясно, че самоличността на този българин, който се показва за Георги Георгиев, не е същинска. След изявления в български медии се получи позвъняване от действителният Георги, който сподели, че това не е той”. Това изясни кореспондентът на NOVA в Гърция Бойка Атанасова.

Мъжът, представящ се с подправена идентичност, е арестуван неведнъж с три разнообразни семейства, с шест разнообразни лични имена. „ Излязъл е от затвор в Гърция и е лежал в психиатрична клиника, с прокурорско разпореждане. Имаме информация, че се търси и в Италия”, добави Атанасова.

„ Когато се прибирах в дома си, срещнах въпросния мъж – Георги Георгиев. Той ме бутна доста грубо по стълбите. Единственото, което помня е, че ме удари с тухла по главата, нищо повече. Познавам го, той живее на мястото, на което и аз. Единственото, което знаем за него е, че се споделя Георги и е от София”, описа потърпевшата.

„ Все още съм с гипсирана ръка и не мога да отивам на работа. Бях 15 дни в болница. За този човек нямах никаква информация цялостен месец. Главният прокурор, който се зае със случая изчакваше информация от българското посолство”, добави потърпевшата жена.

„ Българското посолство към момента не е известено от гръцките управляващи. Недопустимо е в задачата в Атина, където има толкоз доста висок незаконен контингент, да няма представител на министерството на вътрешните работи”, сподели още Атанасова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР