НАШВИЛ, Тенеси. — Разбира се, гледайте на това като на

...
НАШВИЛ, Тенеси. — Разбира се, гледайте на това като на
Коментари Харесай

Хуан Сото може да вразуми Метс след разтягането на Янкис

НАШВИЛ, Тенеси. — Разбира се, гледайте на това като на нищо повече от занимателно — може би даже фантастично — нечиста сделка, в случай че желаете.

Но може ли някой различен да види, че Метс ще се снабдят със суперзвездата Хуан Сото като свободен сътрудник идната зима? Бих го определил най-малко като несъмнено може би.

Метс не участваха в Сото чартърен, тъй като, както към този момент знаем, те в действителност снимаха за Световни серии през 2025 година Те ще бъдат конкурентоспособни тази година и в никакъв случай не се знае по какъв начин ще се развият нещата, само че те не полудяват – с изключение на в един случай (на който ще стигнем).

Собственикът на Метс Стив Коен не избра Арън Джъдж като свободен сътрудник и може би той е изключително вежлив комшия (говорят, че двамата притежатели от Ню Йорк имат доста положителни отношения), само че ето няколко аргументи за какво Сото може да е по-подходящ даже от Judge:

1. Подписващият арбитър щеше да открадне унаследен състезател с линии и може би не е бил погледнат прекомерно общително от съседа си на 8 благи на север, изключително единствено ня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР