Нашумялото дуо Павел Николов и Венцислав Чанов, по-известни като Павел

...
Нашумялото дуо Павел Николов и Венцислав Чанов, по-известни като Павел
Коментари Харесай

Павел и Венци Венц станаха за смях

Нашумялото дуо Павел Николов и Венцислав Чанов, по-известни като Павел и Венци Венц, не съжаляват, че нямат висше обучение. Даже са удовлетворени от обстоятелството. Убедени са, че застояването в университет е щяло да бъде загуба на време, поради обстоятелството, че още от младежи са били наясно на какво професионално занятие желаят да се изявяват.

„ Искам хората да бъдат такива, каквито желаят да бъдат. Да не се опасяват да бъдат себе си, тъй като другояче ще бъдат една бледа версия на това, което биха могли в миналото да бъдат. Несбъднати мечти”, споделя значимо Венци Венц, представен от Уикенд.

Преди да се посвети на музиката, а и през днешния ден, той се е занимавал с маркетинг. Изпълнителят, който е роден в София, известно време следва графичен дизайн, само че се разочаровал.

„ На половината на семестъра видях, че няма на какво ново да ме научат. Всичко това към този момент знаех, тъй като се занимавах с него”, казвал е Венци. Затова той се насочва към философията, като продължава да работи като управител.

Mеждувременно Павел, с който тогава към момента не се познавали, взема решение да напусне военноморското учебно заведение във Варна. Той е израснал в Бургас, където е приключил комерсиалната гимназия. Любовта му към музиката поражда под въздействието на татко му, който губи напълно рано.

Венци е уверен, че всеки би трябвало самичък да учи уроците си. А един от неговите е, че образованието е метод да надграждаш себе си, само че не е единственият: „ Има и една вътрешна мотивация, която в случай че пуснеш, и поради мама и тате учиш някъде нещо, което не те кефи, доста ясно, че в никакъв случай няма да успееш да си добър в него. Аз не желая да ме лекува доктор, който мама и тате са го предиздвикали да бъде лекар”.

Затова споделя, че е удовлетворен за това, че не е приключил висшето си обучение, тъй като не траял да губи времето си в среда, която била непотребна за него. Имал „ друга пътека”, а и решението му да прекъсне образованието си по никакъв метод не трансформирало мотивацията и упоритостта му.

„ Смятам, че когато човек има вярна тенденция и е задоволително упорит, може да свърши всичко и без висше обучение. Особено в България, когато е на толкоз ниско ниво”, безапелационен е Венци, за което Павел го поддържа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР