Нашумялата британска моделка Кати Прайс остана без розовия си Range

...
Нашумялата британска моделка Кати Прайс остана без розовия си Range
Коментари Харесай

Силиконовата бомба Кати Прайс го закъса

Нашумялата английска моделка Кати Прайс остана без розовия си Range Rover. Уникалният автомобил бе изкупен от автокъща, която ще го стегне и лъсне, с цел да го продаде с облага.

Търговците чакат цената му да се вдигне над 250% поради известната някогашна собственичка.

41-годишната силиконова бомба води плевел живот и непрекъснато гастролира в светските летописи, където постоянно е снимана с розовата си кола.

Напоследък обаче Кати Прайс е затънала в задължения и очевидно това е повода да се раздели със популярния си Range Rover за 75 000 лири. Той е модифициран напълно по неин усет, като е оцветен в специфичен цвят Барби-розово, а седалките са облечени с розова плюшена тапицерия.

Точно преди година светската „ лъвица “ катастрофира леко с джипа си и му строши предната ризница. Инцидентът се случил посреднощ след празненство за рождения ден на нейния другар, с който крепко се скарали. Полицията арестува шофьорката поради приложимост на алкохол. Преди това тя бе лишена от брошура за половин година поради превишена скорост.


Кати Прайс в действителност има не един, а два автомобила Range Rover с розов цвят. Първият е от предходния модел и се допуска, че още е нейна благосъстоятелност. Тя се е разделила с по-новата кола, чиято цена е и по-висока на пазара втора употреба.

Британски медии настояват, че моделката към този момент е поръчала идващия си автомобил от същата марка, само че би трябвало да се измъкне от финансовите усложнения, с цел да го заплати. Тя има уязвимост към високите скорости и към водачи от моторните спортове.

Една от многочислените й връзки беше с Ралф Шумахер по времето, когато той караше за „ Уилямс “ във „ Формула 1 “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР