Нашумелият в България милиардер Петр Келнер има апетит не само

...
Нашумелият в България милиардер Петр Келнер има апетит не само
Коментари Харесай

Милиардерът, който иска да купи NOVA, иска и Челси

Нашумелият в България милиардер Петр Келнер има вкус освен към " Нова Броудкастинг Груп ", само че и към британския гранд Челси, стана ясно през днешния ден. Чехът, който закупи " Теленор " и договорката беше утвърдена от Европейската комисия, има сериозен интерес към " сините ", които са благосъстоятелност на Роман Абрамович.
Както е известно, Комисията за защита на конкуренцията блокира продажбата на " Нова " по-рано тази година, само че договорката към момента не е " мъртва " и той към момента може да стане притежател на една от най-големите медии в България. Интересът му обаче не е ориентиран единствено към телекомуникациите и медиите в Източна Европа.

По-рано тази година Роман Абрамович, настоящият притежател на " сините ", стартира да търси покупател за тима, откакто няколко негови плана за реорганизация на " Стамфорд Бридж " не бяха утвърдени. Той към този момент отхвърли оферта за 2 милиарда евро, само че в този момент ще договаря с Петр Келнер. Повече детайлности за желанието на Келнер да вземе Челси четете в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР