Нашумелият смъртоносен коронавирус, тръгващ от Китай, доста поизплашил туристите в

...
Нашумелият смъртоносен коронавирус, тръгващ от Китай, доста поизплашил туристите в
Коментари Харесай

Нелина в опасна близост до китайския вирус: Тук положението е страшно!


Нашумелият гибелен ковид, тръгващ от Китай, много поизплашил туристите в Малайзия. Нелина обикаляла забележителностите с маска на лицето, надявайки се да не пипне подлия вирус.

" Тук ситуацията е ужасно! Целият Китайски народ е болен, щъка навсякъде, кашля, киха вредом край нас. Всички са с маски. Имало 53 смъртни случаи единствено през вчерашния ден в Китай ", оплака се Нелина пред наш кореспондент ден преди да хване полета за България.

Нелина признава, че Малайзия ще остане вечно в сърцето й със спиращите дъха пейзажи и отзивчиви хора. Но в никакъв случай няма да не помни и страха, който я овладял около смъртоносния вирус, който към този момент се разгръща и в Европа. В България също има трима пациенти, които са под карантина и се следят какви признаци ще развият.

От нея научаваме, че летищата са взели ограничения и мерят температурата на всеки пасажер и при висока такава не го пускат да излети. Няколко индивида от компанията на Нелина предпочели да не рискуват и останали в хотела. В самолета обаче съвсем всички пасажери били китайци и не спирали да подсмърчат и кашлят, което в допълнение тормозило българската група.

Нелина към този момент е в България и е много по-спокойна. Започва стремително с участията си, като няма самообладание да се срещне със своите почитатели. Още на 1 февруари ще се срещне с феновете си край Русе, където ще пее в прочут комплекс, написа show.blitz.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР