Нашумелият с хъса си срещу джендъри, ЛГБТ-та, Истанбулска конвенция и

...
Нашумелият с хъса си срещу джендъри, ЛГБТ-та, Истанбулска конвенция и
Коментари Харесай

Заподозреният Урумов се изкара жертва на отмъщение от „соросоидни” НПО-та

Нашумелият с хъса си против „ джендъри ”, ЛГБТ-та, Истанбулска спогодба и подозиран като подстрекател на роми да взимат децата си от учебно заведение Александър Урумов получи отлична опция да се отбрани от екрана на бТВ.
В предаването „ Лице в лице” гостоприемната Цветанка Ризова с нищо не затрудни словоохотливия посетител. Шефът на пресцентъра на МО отхвърли да е подавал сигнали или каквато и да било информация, която би могла да бъде изтълкувана превратно от плашливите ромски общности у нас и правилен на правилата на военното изкуство, мина в нахлуване.

Идеологът на ПиАр-а в МО бе безапелационен, че медийната офанзива против него е инспирирана от старите му душмани, всякакви „ соросоидни” неправителстгвени организации (НПО), които са изгубили милиони, откакто Истанбулската спогодба не бе призната от Народното събрание.

Пъклените им проекти са предвиждали да „ разградят българската държава”, да нанесат удар върху националната ни еднаквост, да объркат популацията и да раздерат връзките сред поколенията.

При победа на непознатите, „ соросоидни” политически и публични стратези единствено една Неправителствени организации възнамерявала да напъха в бюджета си вместо сегашните 45 000 лева годишно цели 1,3 млн. лева Подобни провали не се прощавали и по тази причина против скромния войник от идеологическия фронт и правилен сподвижник на вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов се посипали стрелите на завист и отплата.

Но той бил горделив с приноса си на деец от тихия фронт на закона и морала. Урумов показа нещо „ доста лично”: че отстоявал полезности. Искал да бъде същински българин, татко и християнин. Защото всички сме краткотрайно на този свят, на някакви мижави длъжности и службички. Важно било какво си направил за страната, за страната, за фамилията.

Относно неприетата и толкоз рискова Стратегия за детето, която провокира суматоха измежду роми и бе подложена на критика от партии и сдружения, които не са я чели, деецът на Вътрешна македонска революционна организация Урумов съобщи, че изтеглянето на злощастната тактика било „ извънредно умен ход” на премиера Бойко Борисов. Да, и Урумов не бил виждал тактиката за детето и не познавал активността на Министерството на труда и обществените грижи, само че приветствал изтеглянето на враждебния документ.

Нравственият камертон Урумов предложи на държавните институции да се преценяват с „ обострената социална чувствителност” и да подхващат незабавни ограничения, с цел да бъдат „ успокоени хората”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР