Нашумелият млад актьор Кристиан Кирилов, както е истинското име на

...
Нашумелият млад актьор Кристиан Кирилов, както е истинското име на
Коментари Харесай

Кристиян Кирилов с отличие „Актьор на 2018“

Нашумелият млад артист Кристиан Кирилов, както е същинското име на Митко от хитовата поредност „ София денонощно ”, добави следващото си отличие към каталога си с награди.

Мускулестият мачо се окичи с купата “Актьор на 2018 “, връчен му по време на първите Eleven Famous Awards, които се организираха в столична дискотека.  Наградата е четвъртата му за тази година и е следващата в сбирката му от призове, всички от които изцяло заслужени, поради огромния му гений и нестихваща непримиримост.

„ Благодаря на всички за поддръжката и признанието, благодаря за прелестните мнения и известия, които получавам всекидневно. Вие сте моят тласък, ще се постарая да ви развеселявам още веднъж. Много скоро очаквайте една огромна изненада от мен “, показа Кристиян в обществената мрежа.

В момента Кирилов приготвя собствен независим план, който към момента пази в загадка. Каква ще бъде ориста на Митко от „ София ден нощ ” е въпрос, който интригува стотиците хиляди почитатели на Кирилов. Те се надяват обичаният им артист да се завърне на дребния екран и да ги разсмива до сълзи всяка вечер, както през последните три години.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР