Нашумелият млад актьор Кристиан Кирилов, както е истинското име на

...
Нашумелият млад актьор Кристиан Кирилов, както е истинското име на
Коментари Харесай

Митко от “София ден и нощ” изгря в нова филмова продукция! Напада сериозен холивудски проект?

Нашумелият млад артист Кристиан Кирилов, както е същинското име на Митко от хитовата поредност “София ден и нощ”, изгря в нова кино продукция. Звездата от дребния екран е трансформирал визията си до неразбираемост.

Ексклузивните фотоси разкриват, че става въпрос за сериозен холивудски план. Филмът е американски, само че се снима на територията на България, разкрива “Телеграф”.

Близки до нашумелия Крис настояват, че той е напуснал “София ден и нощ” и през новия сезон няма да е част от актьорския състав. Продуцентите пробвали да спрат звездата, само че той бил безапелационен в решението си. Като мотив Кирилов изтъкнал, че в този формат е достигал върха и е време да направи идната крачка в кариерата си.

Снимките за новата продукция стартират едвам няколко седмици, откакто Митко издуха едни от най-хубавите родни артисти и беше разгласен за обичан артист на Нова телевизия. Вероятно полученото самопризнание е приковало вниманието на световноизвестни продуценти и бързо за заваляли предложенията към него.

Оказва се, че макар визията на плейбой, Кристиан е много упорит и счита да продължи да се развива в специалността. Само преди дни наши читатели са го забелязали в коридорите на НАТФИЗ. През месеците юли и август там се организират кандидатстудентски съвещания, които имат за цел да приготвят искащите студенти за приемния изпит.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР