Нашумелият американски сериал Синове на свободата“, който ще се излъчи

...
Нашумелият американски сериал Синове на свободата“, който ще се излъчи
Коментари Харесай

Гледаме нашумелия US сериал „Синове на свободата“

Нашумелият американски сериал „ Синове на свободата “, който ще се излъчи за пръв път в България,  стартира в ефира на 27 септември от 20, 30 часа по Bulgaria ON AIR. Режисьорът Кари Скогланд споделя вълнуващата история за началото на една от най-тежките войни в историята на човечеството.

Преди Америка да се трансформира в единна нация, застаряващо потомство от английски лоялисти поддържат дипломацията дружно с краля. В този миг млади, смели и дръзки мъже вземат решение да обединят силите си в загадка задача, с цел да трансформират хода на историята. Малцина осъзнават, че познатите на света „ синове на свободата “ в лицето на Сам Адамс, Джон Ханкок, Джон Адамс, Пол Ревере, Патрик Хенри и Бенедикт Арнолд, не се насочат към дългия път на справедливостта като патриоти с благородни цели. Всички те в действителност са част от едно ново американско потомство и просто се пробват да схванат какво да вършат с живота си.

Гражданското непокорство в началото се приема от властта като следващото малко тестване, пред което се постанова тя да се изправи. Скоро по-късно обаче се трансформира в огромно протестно придвижване на съпротивата, подбуждащо британците да реагират с тоталитарни тактики, пропукване на колониите и основаване на едно съвсем военно състояние в опит за поддържане на реда в страната. След като мнозина мирни жители биват убити от английската войска в Бостън, „ синовете на свободата “ натрупат още по-голяма гражданска поддръжка и насочват напъните си към нова, по-значима идея.

Смелите мъже се трансформират в партизански воини, настоящи незаконно, създавайки шпионски мрежи, складирайки оръжия и планирайки секрети дейности - от Бостънската чаена партия до борбата при Лексингтън и Конкорд. Това ще докара до оповестяване на самостоятелност и най-голямата битка за независимост, която светът в миналото е виждал.

„ Синове на свободата “ възпламеняват искрата, която ще докара до експлоадирането на революцията преди войната, а битката им е следвана от придвижване, което в избран миг обгръща цялата нация. Търсещи тъждество и смисъл за живота си, с помощта на своята смелост всички те дружно ще открият нещо доста по-голямо – независимостта.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР