Нашият съвет е да запишете детето си на спорт за

...
Нашият съвет е да запишете детето си на спорт за
Коментари Харесай

Спортуващите деца помнят повече

Нашият съвет е да запишете детето си на спорт за деца, още до момента в който е малко. Говорете за спорт. Темата за спорта би трябвало да бъде постоянна коментирана в фамилията. Говорете за това какви са изгодите от спортуването и за какво е значимо децата да бъдат физически дейни. Насърчавайте ги. Освен за здравето, спортът способства и за дисциплината на децата. Така те се научават да бъдат по-отговорни.

Спортната активност усъвършенства паметта, концентрацията и способността за учене от най-ранна възраст. Ползите се виждат и в зрелост.

Добрата вест - съгласно проучване над половината деца у нас спортуват, като момчетата спортуват повече от девойките. Футболът е измежду най-предпочитаните и се откроява като най-практикуван.

Ако желаете да запишете вашето дете на ще ви зарадваме с oще една добра вест - опция за безвъзмездни тренировки в София.

Два пъти седмично, единствено до края на месец септември 2022г. децата родени от 2010 до 2014 година ще имат опцията да упражняват и играят футбол на професионален терен в база Бояна и база Надежда. Висококвалифицирани експерти ще организират тренировките и ще съветват родителите.

Заниманията ще се организират до 30.09.2022г. в база Бояна- всеки понеделник и четвъртък от 18.30-20.00ч.и в база Надежда- всеки вторник и петък от 18.00ч -19.00ч.

Подробна информация ще намерите на Facebook страницата на, който е член на БФС и споделят за себе си „ Ние изцяло гратис се включваме в самодейността за разпространение на футбола измежду децата, тъй като най-важното за нас да градим персони, като възпитаваме, учим и сме за образец на децата. “
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР