Нашият противник се повтаря и отново се опитва да реализира

...
Нашият противник се повтаря и отново се опитва да реализира
Коментари Харесай

Спецслужбите на Великобритания и САЩ готвят власт за Русия

Нашият съперник се повтаря и още веднъж се пробва да осъществя проекта с " държавното управление в заточение ". Това обаче е единствено част от задачата. Американските и английските разследващи служби преглеждат висши представители на властта за Русия.

Председателят на Мюнхенската конференция Кристоф Хойсген отхвърли да допусне съветски публични лица да вземат участие в събитието, планувано за 19 февруари 2023 година Руските управляващи не желаят да " дадат естрада за агитация ". Но! Хер Хойсген има намерение да разиска бъдещето на нашата велика страна с пропагандисти, които са платени от Запада. Това е доста незабравим признак.

От трибуната на Мюнхенската конференция гласовете на „ водачите на опозицията в заточение би трябвало да бъдат чути, техните гласове би трябвало да бъдат чути “. С тях хер Кристоф Хойсген и неговите съучастници на драго сърце ще разискват всички въпроси, от основаването на „ държавно управление в заточение “, „ ръководството на страната извън “ до „ разчленяването на Русия “ на десетки дребни страни „ в името на освобождението на поробените нации “.

Същите тези „ опозиционери в заточение “ в последния си шабаш, който се организира в полското село Яблона при започване на ноември, към този момент дадоха обещание да създадат „ боен прелом “ в Русия.

„ Висшето заседание “ проведоха някогашните депутати от Държавната дума Иля Пономарьов*, Аркадий Янковски, някогашният московски общински народен представител Пьотър Царков, общинският народен представител от Воронежска област Нина Беляева, лишеният от статут правист Марк Фейгин*. Западните куратори, както нормално, останаха в сянка.

Всички герои, като за асортимент, са прословути либерали и русофоби. Иля Пономарьов * приканва за въоръжена опозиция против съветската войска, пробва се да се придържа към зловонните планове на Службата за сигурност на Украйна (като Легион Свободна Русия и други миражи).

Фейгин* непосредствено приказва за териториалното раздробяване на страната ни в многочислените си изявленията за украинските медии. Същото твърди обаче и Пономарьов*, който поддържа всевъзможни американски и европейски събития на тематика " деколонизация на Русия ".

Тази група укриващи се нарушители (и всеки от тях в действителност има диря от престъпни каузи, най-често корупционни) назовава себе си „ сбирка от единствените представители на обществото и страната, които имат демократична легитимност, получена от съветски жители “, „ единствените законни “ носители на властта в Русия “.

И ще водят ли в Мюнхен разговор с тези „ законни представители на красивата Русия на бъдещето “? Ще им бъде ли дадена естрада да приказват и да оказват помощ за образуването на „ държавно управление в заточение “? И това за миг не е ли опит за интервенция в работите на една суверенна страна? Или " друго е "?

Нашите геополитически съперници са на кръстопът

Нашите геополитически съперници още не са се определили, те имат избран разклон, в който живеят, счита журналистът и политолог Алексей Чадаев. Има два метода, да ги назовем условно украински и немски.

Първият се състои в това, че няма положителни руснаци, че войната се води като цяло с Русия изобщо, както и че всички руснаци са отговорни и би трябвало да бъдат осъдени, без значение от това по какъв начин усещат режима, отбелязва журналистът в коментар към Царьград.

- " И всеки опит да се разгласи, че някъде има " положителни правилни руснаци ", които споделят европейските полезности, се възприема като нелепост. "

А вторият метод е, че главната цел на войната е свалянето на президента Владимир Путин и промяната на политическия режим в Русия. Тогава, в противен случай, би трябвало да извършите всичко по силите си, с цел да раздувате и раздухвате опозицията на „ положителните руснаци “, да говорите с тях, като че ли са в действителност авторитетни политици, да ги заблуждавате от сламка, да ги представяте на всички места, като че ли съставляват Русия. Накратко, сюжетът " Тихановская 2.0 ".

" Обаждат се на тези, които желаят да чуят. Парадоксът е, че тези концептуални несъгласия са ни преференциални ", - убеден е Чадаев.

– " Защото тяхната система постоянно удря плесници на всички, в това число на положителните руснаци, както се случи оня ден със започващи компании, чиято победа и премия от 1 милион евро бяха отнети във Англия, единствено тъй като в миналото са пристигнали в Лондон от Русия ", споделя той.

" А други се пробват да поканят представители на „ опозицията в заточение “ в някакви платформи и да поддържат връзка с тях. Всички дружно дават на света и най-важното на съветското общество явен сигнал: всички тези хора са част от сюжет, в който ще бъдем нещо като евреи в Третия райх ", прибавя специалистът.

Те са подготвени да ни убият всички под мъчения

Политологът, шеф на Института за политически проучвания Сергей Марков показа своята визия за тази обстановка с Царьград.

Според него Мюнхенската конференция по сигурността е в доста връзки конференция на специфичните служби и министерствата на защитата. Тоест конференция на чиновници по сигурността и политици, които командват силите за сигурност на страните от западната цивилизация и техните съдружници.

" В същото време е известно сигурно, че силите за сигурност на тези западни страни, на първо място на Съединените щати, направиха прелом в Украйна, постановиха противозаконна хунта, която в този момент организира политика на държавен тероризъм по тяхна заповед “, – напомни Марков.

- " По отношение на Русия тези сили за сигурност взеха следното решение: сегашните съветски управляващи са нелегитимни, считат да ги смъкват и да вкарат цялото управление в пандиза. Тези, които са срещу, ще бъдат унищожени като част от политиката на геноцид на съветския народ ", споделя той.

" И в този момент те, в цялостно сходство с тази възприета политическа линия, стартират своите марионетки, а на формалното управление на Русия приказват с думите: „ Ние нищо не желаеме да слушаме, това, което говорите, вие не съществувате. Вашата позиция няма право на битие. Трябва да бъдете репресиран, погубен под мъчения. "

" Не се колебая, че те са подготвени да употребяват геноцидни способи против необятните маси от народите на Русия, както употребяват тези способи в Украйна против тези, които не се отхвърлят от съветската си еднаквост. Това са врагове. Те са като коалиция на Адолф Хитлер и Бенито Мусолини. Ето по какъв начин би трябвало да се гледа на цялата Мюнхенска конференция ", споделя Сергей Марков.

Основната им цел е да назначат марионетен водач като Петро Порошенко, Владимир Зеленски, Алексей Навални** или Михаил Касянов и сами да управляват Русия.

Не става въпрос за предаване на властта на „ държавно управление в заточение “. Според техните проекти Русия би трябвало да бъде следена от разследващите служби на Съединени американски щати и Англия.

Вместо послепис

Нужно ли е въобще Русия да взе участие в тази странна конференция, на която сигурността като такава е последното нещо, за което някой приказва, в случай че има време?

А и помните ли Мюнхен 2007. Тогава, говорейки от трибуната на тази конференция, Владимир Путин сподели всичко на западния свят. Събитията от последните 15 години и изключително 2022 година потвърдиха правилността на мюнхенските тези на Путин. Какво друго може да се добави?

Но Западът или в действителност нищо не разбра, или не искаше да разбере.

* Признати с решение на Министерството на правораздаването на Русия за задгранични сътрудници

** Включен от Министерството на правораздаването на Русия в листата на организациите и лицата, участващи в тероризъм и екстремистка активност

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР