Нашият протест беше политически яхнат. Хората, които видях днес да

...
Нашият протест беше политически яхнат. Хората, които видях днес да
Коментари Харесай

Ричард Алибегов: Нашият протест беше политически яхнат

Нашият митинг беше политически яхнат. Хората, които видях през днешния ден да викат оставка, изобщо не им беше там мястото.

Протестът на ресторантьорите и хотелиерите беше проведен от асоциациите в дребния и междинния бизнес, съобщи в предаването “Плюс минус”, Ричард Алибегов - ръководител на асоциацията на заведенията.

Той съобщи, че на вчерашната среща са постигнали единодушие разпоредба 18 да бъде отсрочена за 6 месеца, като първите три месеца ще бъдат оправени противоречивите текстове.

Търсим и имаме уверения, че ще се откри решение на въпроса с бакшишите, сподели Алибегов.

Това е митинг на дребния и междинния бизнес и не се стопира по този начин елементарно.

Протестиращите против разпоредба Н-18 блокираха Орлов мост

Едно от настояванията ни на вчерашната среща, беше намаляването на Данък добавена стойност, само че по тази тематика нямаше никакво съсласие, сподели Алибегов.

Има политически партийки, които по принцип не могат да съберат повече от 20 индивида, които се припознават в нашия митинг. Никога не сме желали оставка, тъй като желаеме промени. Знаем че с една оставка пострадали отново ще бъдат дребният и междинният бизнес, уточни той.

Реакцията от държавното управление я получихме през вчерашния ден. Министър Горанов си има своите оргументи. Ако желаеме понижаване на Данък добавена стойност, би трябвало да потвърдим това понижаване по какъв начин ще се отрази на приходите.
С това сме се заели през тази година да създадем, съобщи той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР