Нашият премиер се казва Кирил Петков. Държавата е добре управлявана,

...
Нашият премиер се казва Кирил Петков. Държавата е добре управлявана,
Коментари Харесай

Венко Сабрутев отсече: Нашият премиер е Кирил Петков

" Нашият министър председател се споделя Кирил Петков. Държавата е добре ръководена, икономическите индикатори са повече от положителни. Няма съображение за промяна нито на премиера, нито на финансовия министър ". Това сподели Венко Сабрутев от „ Продължаваме промяната “ пред Нова телевизия.

Ако искахме политически дивиденти, то щяхме да желаеме избори непременно, а ние демонстрираме държавническо мислене, изясни той и съобщи, че не мислят 5 минути напред, сподели още той.

" Няма да има коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи ", безапелационен беше той. Сабрутев изясни, че ще вършат коалиция с всички партии, които желаят да се борят с корупцията и желаят хората да живеят добре.

" Спряхме кранчетата и има пари за по-високи пенсии, по-високи заплати за лекарите, за безвъзмездни детски градини ", сподели той.

Обясни, че Има Такъв Народ слагат изискване да вземат участие в нови договаряния, в случай че Кирил Петков и Асен Валиве не вземат участие в нов кабинет, тъй като знаят, че повече няма да са властта при нови избори.

Общи листи с Демократична България седи на масата.

„ Но първата ни цел е сформиране на държавно управление, с цел да не вкараме страната в спиралата на рецесията ", сподели още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР