Нашият колега - Стоян Мечев засне автобус с турска регистрация,

...
Нашият колега - Стоян Мечев засне автобус с турска регистрация,
Коментари Харесай

Никой не е спрял каралия със 130 км/ч автобус

Нашият сътрудник - Стоян Мечев снима рейс с турска регистрация, който се движи по пътя с непозволената скорост от 130 километра в час. Стоян се движи след рейса. Той е снимал видеото сред 19 и 20:30 часа на основният път Русе - Велико Търново в региона на село Раданово.

 Автобус се движи с над 130 км/ч по мрачно My news
Автобус се движи с над 130 км/ч по мрачно
Сигнал от Стоян Мечев: Искам да погледнете по какъв начин се движи един рейс по нашите пътища и с каква скорост. Видеото е снимано през вчерашния ден вечерта сред 19 и 20...

Леката кола беше изпреварена в неразрешен сектор на влизане в село Радоново от пътнически рейс с турска регистрация, който се движеше със скорост в пъти по-висока от позволените 50 км.
Стоян Мечев - оператор: Със сигурност ме изпреварва със 100 километра в час и повече. При което аз вземам решение да ускоря до неговата скорост, с цел да видя с какъв брой се движи и надлежно. Автобуса се вижда и на клипа ясно, че се движи със 130 км в час без да съблюдава никакви ограничавания!
Веднага беше подаден сигнал на телефон 112.
Стоян Мечев: Оттам ме трансферират към полицията във Велико Търново, надлежно продиктувам номера на рейса, компанията и чакам след 15-20 км да го спрат. Влизаме във Велико Търново никакъв отговор. Звъня повторно оповестявам, че той излиза от Велико Търново в посока Хаинбаз!
Днес стана ясно, че нито една институция не е реагирала на нашия сигнал. Автобусът извършител не е спрян за инспекция в областите Велико Търново и Стара Загора, от където сигурно е минал.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР