Нашият кабинет е и ваш кабинет, защото е на хората.

...
Нашият кабинет е и ваш кабинет, защото е на хората.
Коментари Харесай

Борисов удари по масата! Разкри само кога ще приемем Истанбулската конвенция

" Нашият кабинет е и ваш кабинет, тъй като е на хората. " Така приветства министър-председателят Бойко Борисов феновете по TV в предаването " Питай премиера ", което води Антон Хекимян. Хекимян пожела първо да разнищи въпросите към Истанбулската спогодба.

Като партия и страна всички сме против насилието на дами и деца. Приемам, че може да има текст, който тревожи някого. В Народното събрание текста се дебатира и се отхвърля. Патриотите в никакъв случай не са казвали, че ще поддържат тази спогодба. Тази спогодба влиза в конституционния съд, а не в националното заседание. Винаги съм се съобразявал с всеки един глас и всяко едно въодушевление, изключително когато има черква. Тази спогодба е призната от 47 страни, а ние тук какво слагаме под въпрос? Да членуваме в Европейски Съюз. Казвам го като жител и министър председател: " Ние Истанбулската спогодба ще я приемем единствено в случай че има безспорен консенсус в българското общество ", съобщи изрично Борисов.

" Нима не знаете по какъв начин ще приключи един референдум за гей браковете? Българинът е закостенял и ще каже " не ", твърди той.

" Българската конституция споделя " мъж и жена се женят ". Няма да вършим референдум. Имаме си закони ", заключи министър председателят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР