Нашият живот е изграден от взаимоотношения. Това са взаимоотношения между

...
Нашият живот е изграден от взаимоотношения. Това са взаимоотношения между
Коментари Харесай

Освобождаване от кармични взаимоотношения

Нашият живот е построен от взаимоотношения. Това са взаимоотношения сред родители и деца, сред брачни и бизнес сътрудници, сред братя и сестри, сред съседи, сред другари. Чрез общуването всяка връзка става кармична – води след себе си своите последици. Животът на планетата Земя ни дава опция да се развиваме посредством връзките, които сътворяваме с нашите сътрудници. Някои връзки ни оказват помощ да се развиваме и ни изпълват с възприятие на удовлетворение, а други спъват нашето развиване и се усещаме потиснати и неудовлетворени. Целта на тази публикация е да ви помогне да разберете, че от една страна, любовта е главният фактор за изграждате хармонични партньорства, носеща ни наслада и благополучие, а от друга, по какъв начин да се освобождаваме от партньорства и връзки, които носят след себе си неприятни кармични последици.

Когато преглеждаме една връзка от вероятността на развиването на личността, нито една връзка не е „ несполучлива “. Понякога преживяването на тежка разлъка води до надълбоко осъзнаване и разкриване на духовния път. Така хората, които привличаме в живота си държат ключа за идната стъпка, стъпката която ни прави готови за идната сполучлива връзка. Обикновено когато затънем в една връзка това значи, че душата е избрала да премине през тази връзка, с цел да научи значими кармични уроци свързани с минали взаимоотношения, които не са били осъзнати и отработени.

Кармични връзки

Астрологически кармичните връзки се откриват посредством знаците, планетите, домовете, аспектите и лунните възли в рождената карта. Те демонстрират връзки от минал живот, незавършената работа, която би трябвало да се довърши в сегашния живот, изчистване и превръщане на кармата. Така да вземем за пример, в случай че човек има в рождената си карта Плутон във Везни (Везни са знак на партньорствата) или планети като Уран, Марс, Плутон в дома на партньорствата (седми дом), той учи значими уроци, свързани с партньорствата.

Когато в партньорството съществува спор, човек носи отговорност само за своята част във връзката. Никой не може да отстрани неговата кармична отговорност или да почисти неговата карма. Във всяко партньорство, в което влиза или излиза, човек самичък си основава или самичък се освобождава от карма. Ако неговото желание към другия е било почтено и откровено и не желае да му навреди по никакъв метод, в случай че се стреми да сътвори печеливша обстановка и за двамата, главната сила на любовта ще сътвори позитивни взаимни усеща и сполучливо трайно партньорство. Когато човек осъзнае тази истина, неговото пътешестване с този сътрудник ще бъде прелестно, а сложните обстановки в живота не толкоз мъчителни. Успехът зависи от силата и чистотата на желанието .

Когато планети на даден човек попаднат в осми или дванадесети дом на различен човек, това демонстрира връзка от различен живот, която би трябвало да се отработи в сегашния живот. Сатурн и Луната от картата на един човек в съвпад с планети от картата на различен човек демонстрират дълбоки връзки от минал живот. Когато двама души желаят да се развиват и работят върху себе си, когато имат високо равнище на схващане, когато си оказват помощ взаимно тогава могат да реализират надълбоко обвързване и посредством духовна зряла възраст да се излекуват от рани, които са си нанесли в минали животи.

Ако имаме сложни моменти и по-късно осъждаме другите или себе си, за това което се е случило, ние се обкръжаваме с отрицателна сила. В резултат лишаваме въздействието на мъдростта, получена от опита. Само когато човек се изгори, ще знае по какъв начин да се защищава от нагорещената печка. Разочарованието нормално идва от упованията, когато другия човек не се отнася към нас по метода, който чакаме. Въздържането от обвинявания предотвратява разпространението на отрицателна сила. Ако в предишното ни има човек, който ни е наранил, до момента в който не престанем да го упрекваме, ще останем приковани към него. В последна сметка, в случай че другия не желае да ни разбере, ключът за освобождение от връзката е във вас. Този ключ е разлъка посредством амнистия.

Освобождаване от нездравословни и безперспективни връзки

Подтикът за създаване на партньорство сред хората се основава на взаимно привличане и персонална самостоятелна нужда. Но не постоянно дейностите, думите и държанието на индивида до нас са ни приятни. Това е очевиден индикатор за проблематично партньорство, което в случай че не може да се промени, би трябвало да се приключи. Много са образците за несъвместими партньорства, които не могат да се решат на материално равнище, а желаят духовно решение посредством мъдрост и обич. Решението за освобождение от такава връзка не може да се вземе внезапно, належащо е време, с цел да опознаем другия човек, да разберем неговите полезности, метода по който гледа на връзката. Същото обаче се отнася най-много до нас самите и нашето себепознание посредством компликациите, които тази връзка ни дава.

Понякога е добре човек да остане във връзката и да употребява компликациите там, с цел да се развива, само че различен път е добре да я напусне. Не е добре да се усложняват нещата и протакат до безконечност, макар че тъкмо това се случва, в случай че още не сме узрели вътрешно и не сме си научили уроците в тази връзка.  Ръководният принцип е да не се сътвори карма след раздялата. Ако връзката е почнала с обич, би трябвало да се приключи с обич. При всички други случаи ще се сътвори карма, която двамата трябвя да отработват в последващи въплъщения.

От духовна вероятност всеки човек е самичък създател на личния си живот. Доверете се на себе си. Само вие знаете какво чувствате и какво би трябвало да извършите.

Димитър Хаджийски

Инфо: http://healthy-way.eu

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР