Нашият екип събра няколко популярни зимни визии, от които е

...
Нашият екип събра няколко популярни зимни визии, от които е
Коментари Харесай

10 популярни зимни визии, които са остарели безнадеждно

Нашият екип събра няколко известни зимни визии, от които е време от дълго време да се откажем.

1. Дамско зимно яке в разкроен модел

Вече не първата година зимните якета с охолно долнище са известни. Основният им минус: производителите постоянно вършат тези произведения доста тънки, тъй че да наподобяват по-елегантни, което доста се отразява на изолационните им свойства. По-добре е да извършите избор в интерес на яке с права кройка и с минимални детайли на фон.

2. Рокли, направени от тънък трикотаж

Плътно прилепналите трикотажни рокли бързо губят външния си тип и към момента би трябвало непрекъснато да се следи да не се виждат очертанията на бельото и шевовете от чорапогащите. Дизайнерите ви оферират да носите свободни пуловери с тесни миди поли. И най-дръзкият, само че съвременен вид е обемният пуловер и сребристата пола вид „ молив “.

3. Дълги чорапи и къса пола

Момичетата не желаят да се разделят с късите поли даже през студения сезон и се пробват да „ стоплят “ визията си с дългите плътни чорапи, обувайки ги върху тънкия найлонов чорапогащник. Такъв стар и неудобен дует може да бъде сменен с топъл чорапогащник и миди пола.

4. Шапка с декоративни детайли

В магазините можете елементарно да намерите шапки, които могат да скапват цялата визия: с камъчета, козирки и всевъзможни декори. По-добре е да изберете едноцветна шапка с елементарна кройка.

5. Риза под пуловера

Ризата или тениската под пуловера бяха известни преди доста години, както и солидното колие под яка, само че в този момент всичко това наподобява доста скучно. Дългите едноцветни пуловери с едри плетки са на мода в този момент.

6. Колан върху облеклата

Дизайнерите не се отхвърлят от коланите, само че поставени единствено върху връхните облекла: палта, кожени палта и даже пухени якета, а не върху сака и дебели блузи.

7. Шал-снуд

Някога шаловете-снуд изместиха елементарните шалове. Сега модерните девойки избират обемните вълнени шалове.

8. Отворени плещи

Дрехите с едно или две отворени рамена са остарели. На фотоси тази визия наподобява доста сантиментално, само че в действителния живот доставя доста неудобства.

9. Кожен чеп

Кожените клинове се появиха в дрешника на съвсем всяка съвременна дама и започнаха да ги носят съвсем всички дами. Простата опция са елементарните черни дънки, които пасват добре с доста неща.

10. Пухено яке

Ако желаете да изглеждате съвременни, ще би трябвало да се сбогувате със стандарта, че пухеното яке е индикатор за благосъстояние. Якетата с неестествен пух в този момент са на върха на известността си и към момента вършат своята собственичка образно по-млада.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР