Нашият депутат Ангел Джамбазки изрази позицията си за първия мобилен

...
Нашият депутат Ангел Джамбазки изрази позицията си за първия мобилен
Коментари Харесай

Депутат от ВМРО коментира горещата тема за производителите ни

Нашият народен представител Ангел Джамбазки изрази позицията си за първия мобилен пакет в Европейския парламент. Проблемът постоянно идва, когато шумът идва изпод, т.с от компаниите превозвачи. Те започнаха да сигнализират, че ще има проблеми с тази европейска инструкция, която се приема и надлежно държавното управление и ние като народни представители започнахме да реагираме.
Това сподели депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сабанов в ефира на предаването „ Денят на живо” по Канал 3.
Нормално е нашите превозвачи, да си ги пазиме ние, както прави господин Макрон прави с техните си превозвачи. В последна сметка с цялото това нещо, което се прави, се цели едно само нещо – да се вземат българските водачи да работят във френски, белгийски и немски компании, защото когато имат курс Франция-Германия и водачът би трябвало на 21-я ден да се прибере по местоположение на компанията, в случай че би трябвало от Берлин да пристигна до Силистра, би трябвало превозвачът да си ги прибере с бус или аероплан. Това са големи разноски, аргументира се Сабанов.
" Ние като депутати от Вътрешна македонска революционна организация ще гласуваме „ за” топене на плана АЕЦ „ Белене”, постоянно сме подкрепяли тази позиция да има АЕЦ „ Белене”. Дали ще коства 10 или 20 милиарда евро планът, когато има външен вложител, който е подготвен да ги заплати, нас това не трябва да ни тормози. Надяваме се въпреки всичко този план да се случи ", заключи Александър Сабанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР