Нашите земеделски производители получават по-малко субсидии от европейските. Това заяви

...
Нашите земеделски производители получават по-малко субсидии от европейските. Това заяви
Коментари Харесай

Нинова скочи на Борисов и го обвини в популизъм

Нашите аграрни производители получават по-малко дотации от европейските. Това съобщи в ефира на "Здравей, България " водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова като една от аргументите те да са по-малко конкурентноспособни.

От през вчерашния ден Европейска комисия разгласи 3 условия за разхлабване на карантината. Нека да забележим по какъв начин стартират европейските страни за облекчение на ограниченията. Според мен би трябвало проект за разформироване на ограниченията ",смята тя.

"Създаде се безпорядък чисто административно. Примерно за маските- първо да ги има, след това не. Имаше и на КПП-тата - първо с декларация, след това с записка ", сподели Нинова.

"Този безпорядък основава напрежение у хората. Не знаят какво следва и какво да вършат ", счита тя.

Според нея неразумни решения би трябвало да се подлагат на критика. Тя даде образец с лекарите, които първоначално щяха да бъдат глобявани с 5000 санкция, в случай че не влязат да се борят с COVID-19, даже без облекло.

"Защо всичко казано от опозицията да е неприятно? ", запита Нинова.

"Борисов подреди на Танева да изкупува залежалата продукция на земеделците и да се даде на обществено слабите. Онзи ден гласуваме тези ограничения и виждам, че тъкмо това го нямаше записано. Внесох предлагането на Борисов тогава, само че ГЕРБ и Оперативна програма гласоподаваха срещу ", сподели тя, обвинявайки премиера в популизъм.

Тя запита за какво той приказва едно по малкия екран, а другояче прави друго.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР