Нашите зъби, като почти всички органи и системи в човешкото

...
Нашите зъби, като почти всички органи и системи в човешкото
Коментари Харесай

Древната Тайна: Ето Защо Тибетците Цял Живот Имат Бели Зъби И Убийствени Усмивки! Само С 2 Съставки Е!

Нашите зъби, като съвсем всички органи и системи в човешкото тяло, са подложени на огромен стрес. Лоша храна, изчезнали грижи, нередовно посещаване при ортодонт, безхаберие – всичко това е причина за една не изключително приятна и здрава усмивка.

От друга страна ние ежедневно сме атакувани от какви ли не реклами на артикули, които ще създадат освен зъбите по бели, само че и ще заздравят венците, или пък ще се погрижат за свежия ни мирис. Всичко това е доста хубаво, само че както множеството от вас знаят – доста хубаво не е на хубаво. Производителите ни икономисват един простоват факт, а точно – пастите за зъби не всеки път работят, и постоянно предизвикват доста по-големи увреждания, поради рисковите химикали, които се съдържат в тях.

Днес ви представяме една доста известна тибетска рецепта, която ще ви помогне да си извършите сами здравословно средство за измиване на зъбите.

Необходими артикули:

1 супена лъжица естествена морска сол, не доста едра, само че не и напълно ситна

1 чаена чаша гореща запарка от мента

Разтворете солта в ментовата запарка. Вземете няколко кристалчета сол, сложете ги върху четката и измийте зъбите с тях. Може да не ползвате четка, а да измиете зъбите си с пръсти, по този начин както вършат монасите в Тибет. Освен това може да прибавите малко зехтин в солта. Процедурата със зехтина би трябвало да се прави единствено два-три пъти в седмицата, само че не и всеки ден.

След като измиете зъбите, изплакнете с комбинацията от сол на кристали и ментова запарка.

В началото няма да ви е доста прелестно и е изцяло обикновено да почувствате някакъв дискомфорт, написа lekuva.net. С времето обаче се привиква и след всяко измиване вие ще се чувствате доста по-добре, а зъбите ви ще бъдат доста по-здрави.

Това разчистване със сол отстранява всички патогенни микроорганизми от устната празнина и за един доста къс интервал от време укрепва зъбния гланц.

Бъдете сигурни, че това разчистване на зъбите ще направи вашата усмивка съвършена!
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР