Нашите врагове трябва да знаят – нито един от тях

...
Нашите врагове трябва да знаят – нито един от тях
Коментари Харесай

Израелският премиер: Враговете ни да знаят – няма да останат ненаказани

Нашите врагове би трябвало да знаят – нито един от тях няма да остане ненаказан. Това е декларирал израелският министър председател Бенямин Нетаняху, представен от локални медии.

Министър-председателят на еврейската страна през днешния ден разяснява информация за извършени интервенции против палестински терористи. "Аз доста благодаря на Службата за обща сигурност (ШАБАК), нашето разузнаване (МОСАД) и бойците и офицерите от въоръжените ни сили (ЦАХАЛ). Тези мъже и дами за следващ път демонстрираха национализъм, демонстрираха професионализъм и опазиха нашата татковина. Благодарение на дейностите им ние изпратихме явен сигнал – нито един от неприятелите на страната ни и нашия народ няма да остане ненаказан, където и да се намира той ", безапелационен е бил началникът на кабинета на близкоизточната страна.

Днес силите за сигурност са популяризирали информация за ареста на палестинец, подготвял атентат в Ерсусалим. 23-годишният Раджах Рахаби е бил арестуван в дома си в палестинския град Хеврон. При обиска чиновниците на реда са разкрили самоделно взривно устройство, в което е имало пирони и болтове. По време на разпита членът на радикалната палестинска формация ХАМАС е признал, че се е научил да прави бомби след онлайнкурс.

В сряда Тел Авив даде зелена светлина за обявата на данни за интервенция на МОСАД в Уганда. Служители на израелското разузнаване са заловили братята Али и Хюсеин Ясин. Двамата ливански жители и членове на проиранската формация "Хизбулла " са подготвяли атентати против еврейски цели освен в африканската страна, само че и в други страни на Черния континент.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР