Нашите уреди EMS Оборудването E-fit EF-1280 използва технологията EMS (електромускулна стимулация)

...
Нашите уреди EMS
Оборудването E-fit EF-1280 използва технологията EMS (електромускулна стимулация)
Коментари Харесай

Какво представлява методът EMS от Е-Фит

Нашите уреди EMS

Оборудването E-fit EF-1280 употребява технологията EMS (електромускулна стимулация) за стратегиите за стимулация на цялото тяло. Това значи, че по време на упражненията цялото тяло по едно и също време се подтиква. По време на подготовка и спорт мозъкът придвижва сигнали посредством електронни импулси през нервните окончания към контролните пунктове на мускулатурата.

Технологията EMS директно от близко обезпечава електростимулация на мускулите и с това те се свиват и отпускат с по-висок интензитет. Поради това и успеваемостта на придвижванията, осъществявани по време на тренировката или процедурата, се усилва.

Уредите E-fit подтикват цялата мускулатура по едно и също време, само че определени мускулни групи или области могат да се упражняват и подтикват целеустремено. Уредът EMS редуцира мускулите с изменчив ток с невисок интензитет, което е най-хубавият способ за оформяне на фигурата, защото 90% от мускулите ни се засилват. Специалният способ за трениране EMS, който обгръща цялото тяло, пести време, предлага ефикасна и цялостна подготовка на тялото. В същото време има и позитивни здравословни резултати – лечебни и превантивни.

 методът EMS

История на EMS технологията

Технологията EMS съществува от дълго време и е основана на десетилетия проучвания и разработки. Импулсите се употребяват в разнообразни области на лечението, козметиката и рехабилитацията. Електромускулната стимулация стартира през 1791 година с опита на Луиджи Галвани. Той подтиква мускулатурата на жаби с нискочестотен ток. Въз основа на разработките му стартират доста проучвания.

Електростимулация се употребява в космонавтиката в Русия за трениране на космонавтите. Поради неналичието на гравитация и безтегловността в космоса те получават дистрофични аномалии. Благодарение на подготвителните стратегии, стимулиращи цялото тяло, могат да се избегнат страничните резултати от безтегловността. Професионални спортисти също стартират да употребяват технологията EMS при подготовка за олимпийските игри.

През 90-те години немски инженери създават нова генерация EMS съоръжение, което се употребява от необятен кръг експерти, физиотерапевти и персонални треньори. Разработването на научния способ и тестването му се реализира с дълги проучвания и опити, които потвърждават успеваемостта на оборудването E-fit. Те дружно с медицинските и спортни резултати поддържат успеваемостта му, а технологията е приета като терапия от Американската федерална организация по храните и медикаментите.

 Е-Фит

Как действа?

Този теоретичен способ е създаден и тестван в продължение на дълги научни опити (в избрани случай посредством интензивни консултации). Настоящият апарат е към този момент пета генерация, употребяващ технологията EMS, и е особено създаден за стимулация на цялото тяло. Това, което преди е било допустимо с цената на години тренировки, в този момент може да се реализира за малко време с помощта на електромускулната стимулация. При потребление на уреда незабавно усещат преимуществата, защото съвсем всички огромни мускулни групи се засилват по едно и също време, даже и мъчно достижимите мускули на бедрата и кръста.

Успехът може да се види и усети доста бързо – понижава размерът на мастните възглавнички и телесното тегло, в това време мускулите последователно се оформят, усъвършенства се издръжливостта, стяга се фигурата и проблематичните области.

Оборудването съдържа специфични подготвителни облекла с вградени 10 двойки електроди и устройство за контролиране на волтажа и честотата. Електродите могат да се употребяват при физиотерапия и здравно лекуване. Тренировъчните облекла са направени от дишащ материал и разрешават независимост на придвижването и придържат електродите към съответната мускулна група.

Ако желаете да изпробвате процедурите с E-fit, натиснете линка с промоционалните цени:

; Фейсбук:

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР