Нашите служби за сигурност разбиха шпионска мрежа на окупаторите, това

...
Нашите служби за сигурност разбиха шпионска мрежа на окупаторите, това
Коментари Харесай

ХАМАС: Разбихме шпионска мрежа на окупаторите

Нашите служби за сигурност разрушиха шпионска мрежа на окупаторите, това е декларирала радикалната палестинска формация ХАМАС, представена от израелската редакция на нюзру.

Според известие на организацията нощес чиновници на полицията в Ивицата Газа е направила профилирана интервенция. "При дейностите на силите за сигурност са били задържани няколко души, иззети са били оръжие, муниции, техническо съоръжение и големи суми пари ", са показали още от ХАМАС.

От групировката са били безапелационни, че арестуваните са признали за агентурната си активност в интерес на Държавата Израел (наричана от организацията окупатор).

ХАМАС удари Израел. ЦАХАЛ отвърна

"Освен това задържаните са имали за цел да унищожават няколко високопоставени членове на въоръженото крило на ХАМАС. Следствените дейности не престават ", се е допълвало в известието на палестинската организация.

ХАМАС (създадена 1978 г.) е била оповестена за терористична организация от Европейския съюз, Съединени американски щати и други страни по света. Тя държи властта в Ивицата Газа – частта на Палестина, ситуирана по крайбрежието на Средиземно море.

Другата част от Палестина – Западният бряг на река Йордан (в региона на границата с Кралство Йордания) е ръководена от организацията ФАТАХ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР