Нашите самолети са скъпи, но това е отлична инвестиция, защото

...
Нашите самолети са скъпи, но това е отлична инвестиция, защото
Коментари Харесай

Ранди Хауърд: Изтребителите ще се върнат под формата на инвестиция в сигурността ви

”Нашите самолети са скъпи, само че това е отлична инвестиция, тъй като изтребителите ще се върнат под формата на инвестиция в сигурността на България ”, съобщи Ранди Хауърд, шеф за бизнес развиване на ”Локхийд Мартин ” по време на среща на членове на Американската комерсиална камара в България с държавното управление.
Хауърд подсети, че F-16 е главната летателна машина на въоръжение в НАТО и благодари на премиера Бойко Борисов за „ смелото му водачество “. Знам, че решението не пристигна елементарно, добави той.

Заедно с военновъздушното учебно заведение в Долна Митрополия ще бъде създадена специфична стратегия за образование на водачи и на личния състав, който поддържа самолетите, подсети Ранди Хауърд и добави, че ще има и поддръжка при нужда от ремонт или друго техническо подпомагане.

Представителят на " Локхийд Мартин " посочи, че в процеса по договорката е било работено в съдействие с държавното управление на Съединени американски щати, като са били употребявани експерти с доста богат опит, с цел да бъде сигурна страната ни къде отиват парите й и да се знае, че цената е обективна.

Временно ръководещият посолството на Съединени американски щати Джъстин Фридман благодари на премиера Борисов за геостратегическото, по думите му, решение за покупка на американските самолети F-16. Тази договорка ще помогне на страна ни по-добре да пази своето небе и море, а и ще бъдат основани работни места. Дипломатът подсети, че цената на двустранната търговия надвишава 2 милиарда $ и са основани над 30 000 работни места благодарение на американските вложения.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР