Нашите решения. Уволняваме всички областни военни комисари. Тази система трябва

...
Нашите решения. Уволняваме всички областни военни комисари. Тази система трябва
Коментари Харесай

Невиждана корупция: Зеленски уволни всички ръководители на военни окръжия

„ Нашите решения. Уволняваме всички регионални " военни комисари ". Тази система би трябвало да се ръководи от хора, които знаят тъкмо какво е война и за какво цинизмът и подкупите по време на война са изменничество “, сподели Зеленски.

Той предложи да се повери системата за набор на въоръжените сили на Украйна на „ бойци, които са минали през фронта “, само че „ не могат да бъдат в окопите “ заради загуба на крака или други здравословни проблеми.

Президентът разпореди на главнокомандващия Въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни да извърши това решение. В същото време Службата за сигурност на Украйна ще извърши инспекция на военните преди назначението им за военни комисари.

Зеленски също по този начин напомни, че от началото на войната са формирани 112 наказателни каузи против чиновници на военната регистрация и военната работа, 33 души са със статут на обвинени.

По-специално по време на общата готовност бяха разкрити случаи на корупция, която е опасност за националната сигурност и " подкопава доверието в държавните...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР