Нашите прогнози са че в краткосрочен план не следва да

...
Нашите прогнози са че в краткосрочен план не следва да
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Радев подкрепя спецслужбите, защото са с негови назначения

" Нашите прогнози са че в кратковременен проект не следва да се чака огромен боен спор. "

" Мащабна съветска атака е нереалистична в идващите месеци. "

" Пълномащабен боен спор не следва да се чака. "

" Не споделяме оценката за огромна бежанска вълна. "

Тези заключения от спецслужбите ни чули депутатите на закритото съвещание през януари преди да стартира войната в Украйна, цитира зам.-председателят на Народното събрание и съпредседател на " Демократична България " ген. Атанас Атанасов.

Така той онагледи, че службите ни не давали надеждна, тествана и вярна информация, написа 24 часа.

" В тази обстановка е добре българските служби да работят координирано, само че с цел да могат да бъдат вземани верни решения на високо държавно равнище е значимо Министерски съвет и другите органи да получават надеждна информация от службите за сигурност ", уточни Атанасов и попита дали службите ни не употребяват надеждни източници, или това, което са споделяли пред Народно събрание е било подвеждащо.

За да се обясни истината и да се чакат промени в работата на разследващите организации от Демократична България обявиха, че ще търсят отговори през парламентарния надзор. От групировката не желаеха оставки на шефовете, въпреки още през декември Атанасов да настоя пред президента да бъде заменено управлението.

" Вчера не знам по какъв мотив, Румен Радев съобщи цялостна поддръжка за службите. Може би тъй като сегашните шефове са негови назначения, само че според член 105, алинея 2 от конституцията Министерски съвет е този, който обезпечава публичния ред и сигурността на страната ", разяснява Атанасов думите на президента от през вчерашния ден.

Обясни, че службите ни определяли като пресилени изявленията на държавни ръководители преди месец, в които предупреждавали, че след зимните олимпийски игри Русия ще нападне Украйна.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР