Нашите предци са вярвали, че всеки предмет има душа. Ето

...
Нашите предци са вярвали, че всеки предмет има душа. Ето
Коментари Харесай

Вижте какво е значението на вещите, които постоянно чупим

Нашите предшественици са вярвали, че всеки предмет има душа. Ето за какво, в случай че някоя движимост внезапно стартира „ да се държи необичайно “ – счупила се е, паднала е или е изгубена – това не е инцидентно!
По този метод тя се пробва да ви заяви значима информация, за нещо да ви предизвести.
Защо се чупят движимостите?
Счупване на токче. Ако ви се е счупило токче, съгласно поверията, най-вероятно ще се появи нов любовник. Само че връзката с него ще ви донесе отчаяние, тъй като счупеното токче символизира подправени очаквания.

Счупен гребен . Според поверията това значи злословия, които хората ще стартират да популяризират за вас. По-малко споделяйте проекти и детайлности за персоналния си живот.
Счупена обеца. Едва ли ви чака наслада, когато се счупи обеца, обаче поличбата вещае положителни неща – ще научите загадка, ще разкриете нечия неистина и по този метод ще се окажете в по-изгодни позиции, в сравнение с другите.
Звънецът е спрял да работи . Звънецът на входната врата внезапно е спрял да работи – значи вие мислите прекалено много за другите, живеете с проблемите на други хора. Време е да се „ превключите “ върху себе си и околните си. Освен това счупеният звънец ви припомня, че да изнасяте на показ пред хората фамилните си проблеми е извънредно нежелателно.
Спрял е часовникът . Ако се е счупил или е спрял часовникът на стената, това символизира „ прекъсване на времето “ в цялата къща: някои значими неща ще замрат. Ако е строшен ръчен часовник, поверието поучава в този ден да не давате пари на заем тъй като надали ще ви ги върнат.

Изгубени движимости:
Химикалка . Да изгубите писалка значи, че някакъв въпросът ще бъде решен без вашето присъединяване.
Загуба на украшение. Да се загуби харизано бижу – това значи да се скапват връзките с този, който го е подарил. Ако са изчезнали бижута или бижу, персонално добити от притежателя, значи той навлиза в сложен интервал от живота си.
Загуба на ключове. Загубата на ключовете от къщата приказва за вашата мощна отмалялост и мощното ви предпочитание да бъдете самичък. Ако ключовете са изгубени отвън дома, това е сигурен знак, че не се чувствате изцяло щастливи и даже може да сте на ръба на меланхолия.
Загуба на ръкавица. Дрехи, които ние някъде сме не запомнили или сме изгубили, е прокоба за бързо избавление от дълго притесняващи ни проблеми.
Загуба на пари. Ако загубите дребна сума пари, това значи, че огромни загуби (в връзките, в делата), уви, към момента предстоят. Но в случай че сте изгубили огромна сума, това е добър знак, той дава обещание завършек на черния интервал в живота ви. Радостта скоро ще пристигна вкъщи ви!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР