Нашите предци са били наясно, че колкото по-грижовно се отнася

...
Нашите предци са били наясно, че колкото по-грижовно се отнася
Коментари Харесай

Направете това със старите си обувки и ще привлечете щастието в живота си

Нашите предшественици са били наясно, че колкото по-грижовно се отнася човек към обувките си, толкоз по-успешен ще е в работата си. Неслучайно антична съветска сентенция свързва финансовото положение точно с обувките. Ако те са остарели и скъсани, по-добре е да се откажете от тях. Според езотериците всяка цепнатина по обувките може да " отвори " дупка в фамилния бюджет и да ни лиши от шанс.

От езотерична позиция има доста признаци, разкриващи същинската връзка сред обувките и финансовото благоденствие на човек.
Защо е добре да държим облеклата и обувките във фризера
Може да звучи неуместно, само че в действителност има доста изгоди от слагането на облеклата ви във фризера, изключително когато става въпрос за избрани...
Прочети повече
Най-добре е те да се купуват на възходящата луна. Ако носите новите си обувки в сложни моменти, в интервал на неприятности в работата или в фамилията, в бъдеще те ще ви донесат шанс във всичко.

След като си купите нов чифт обувки, не забравяйте да поставите монета в тях за шанс и пари. Този амулет би трябвало да  остане в тях най-малко за месец, носете обувките си с монетата в тях. Ритуалът ще ви помогне да привлечете шанс в бизнеса.

Друг сигурен метод за решение на проблемите по допустимо най-хубавия за вас метод е да носите обичания си чифт ботуши или други обувки по време на значими договаряния. Колкото по-дълго ги носите, толкоз повече те се насищат с вашата сила и се трансформират в мощен амулет за привличане на шанс и пари.

Ако дълго време имате финансови проблеми или очаквате паричен превод, обуйте първо обувката на левия си крайник и едвам по-късно на десния. 
20 неща, които разделят щастливите от нещастните хора
Това са 20-те супер здравословни навика, които отличават щастливите хора от тези, които не са толкоз щастливи. Включете ги в всекидневие...
Прочети повече
Кога обувките стартират да носят неприятен шанс на притежателя си?

Според езотериците, когато по обувките се появят недостатъци (дупки, признаци на изхабяване и т.н.), е време да се откажете от тях. В противоположен случай носенето им ще притегли във вашия живот и в този на останалите членове от фамилията ви, неуспехи, проблеми и финансови усложнения.

Но в тази ситуация е не по-малко значимо какво тъкмо ще извършите със старите си обувки. Ако сте решили да ги оставите пред входната врата или да ги изхвърлите, това е неверното решение. Човекът, който след ще носи вашите обувки след вас, може да вземе шанса ви дружно с тях. Единственият вид е да ги изгорите или да ги предадете за преработване.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР