Нашите планини и езера са свещени – като тези в

...
Нашите планини и езера са свещени – като тези в
Коментари Харесай

Ванга: Водата ще стане по-скъпа от затото, адът е на Земята

Нашите планини и езера са заветен и – като тези в Индия. Само че народът ни не го схваща. Ще пристигна ден, когато при нас ще дохождат от целия свят и ще черпят енергия…

Седемте Рилски езера са райско кътче  – то ни е връзката с Космоса. Затова Дънов толкоз постоянно е ходел там.

Ще пристигна ден, когато  от земята ще изчезнат разнообразни растения, зеленчуци, животни…  Най-напред лукът, чесънът и пиперът. После пчелите, а млякото ще стане нездравословно.

Ще пристигна ден, ще загине гроздето. Няма да се роди грозде… Ти го сееш пшеница, то ще роди ръж…

Всичкото прикрито злато ще излезе на повърхностт а на Земята, само че  ще се скрие водата.  Така е несъмнено.

Водата, водата!  Откога разправям, че водата ще стане по-скъпа от златото. Ето – става. В България вода има и тя ще стигне, единствено да не я продавате.

Ще пристигна време, когато късметлиите, дето са останали живи, ще ядат в златни съдове и ще пият от златни чаши, но  вода няма да има…

Ние всички един по един ще си отидем, само че Земята и човечеството ще останат.  Земята е съществувала милиарди години и ще съществува още доста години.

Един ден светът ще свърши, само че края не е скоро.  Не бойте се! Живейте в сговор и си помагайте. В боязън не се живее. А написаното от Небето, човек не може да промени. Рано или късно, то става.

Не сме сами на планетата.  Извънземен разсъдък съществува – човечеството ще разбере това един ден. Унгарците първи ще влязат по отношение на поданици на друга планета. Това ще стане най-рано след 200 години.

След 2000-та година няма да има ни произшествия, ни потоп.  Чакат ни 1000 години мир и благополучие. Обикновените индивиди ще пътуват до други светове със скорост 10 пъти по-голяма от светлината, както се пътува с автобус… Това ще стане не по-рано от 2050 година.

Всеки народ си има звезда, която го зарежда със светлинна сила . Но има и изключения. Някои нации нямат звезда, а планета… Ще пристигна новото време и тези нации няма да могат да оцелеят. В невероятната за тях атмосфера ще се задушат. Народ, който има планета вместо звезда – т. е. угаснала звезда, ще угасне както свещ при мощен вятър.

Къде е пъкълът? Тук, на Земята.  Това е пъкълът! Тук те връщат, тук са битките, греховете, паденията. Идваш да се пречистиш, с цел да се качиш на ярко. Ще пристигна време, когато хората ще се трансформират – аз няма да съм жива, само че го знам. Ще настанат по-добри, по-мирни и щастливи времена.

 Източник: 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР