Нашите партньори Kaufland България и тяхното богато портфолио от продукти

...
Нашите партньори Kaufland България и тяхното богато портфолио от продукти
Коментари Харесай

Рецепта на седмицата: Бананови палачинки

Нашите сътрудници Kaufland България и тяхното богато портфолио от артикули на " Твоята Kaufland цена " ни въодушевиха да стартираме графа " Рецепта на седмицата ", в която ви демонстрираме лесни за подготвяне домашни предписания.
Неделя заран с ароматно кафе и палачинки. Вероятно за множеството от нас това е формулата за добре прекарано уикенд време. Палачинките са обичаната закуска във френски жанр за дребни и огромни. Освен че са извънредно вкусни и лесни за правене, палачинките са и доста универсална храна – можем да ги съвместим с съвсем всичко, което обичаме – конфитюри, течен шоколад, мед, сирене, кашкавал и доста други.
Класическият вид за подготвяне на палачинките е добре прочут на всички ни. Ако обаче търсите по-здравословен и нискокалоричен вид, предлагаме ви банановите палачинки – супер лесни за правене и доста вкусни!
Затова рецептата ни на седмицата е отдадена точно на негово превъзходителство банана, който ще превърнем в сочни и пухкави бананови палачинки!
Според данни на Kaufland бананът е измежду най-търсените от клиентите артикули на комерсиалната верига. И неслучайно – той има редица хранителни свойства. Ценен източник е на витамин B6, фибри и умерени количества витамин C, магнезий и калий. Препоръчва се при интензивно спортуващи хора, защото е дава на тялото сила. 1 приблизително огромен банан съдържа към 89 калории, което го прави подобаващ и при съблюдаване на избрани хранителни режими.
Продуктите (за 8 палачинки, американски стил)

За да подготвите тази рецепта са ви нужни два огромни банана. В Kaufland можете да избирате сред био или елементарни банани. И в двата случая можете да сте сигурни, че плодът ще бъде пресен, с оптимално качество и на твоята Kaufland цена.
Необходими са ви още 1 яйце, 100 гр. безглутеново брашно и щипка бакпулвер.
Разбивате яйцата, прибавяте към тях бакпулвера и още веднъж разбърквате. В обособен съд намачквате бананите с вилица. Към бананите прибавяте яйцата с бакпулвера и добавяте авансово пресятото безглутеново брашно. Разбърквате до приемането на хомогенна примес.
Загрявате тефлонов тиган на котлона. В началото на пърженето можете да намажете с малко кокосово или нормално краве масло. Изливате един съвсем цялостен черпак от сместа, с цел да станат палачинките по-малки и да се обръщат елементарно, защото банановата примес е малко по-трудна за превръщане.
Когато по сместа се образуват дребни дупчици, значи палачинката е подготвена от едната страна и можете да я обърнете.
Палачинките се сервират топли. Препоръчваме да ги залеете с мед и да гарнирате с пресни ягоди.
Бон Апети!
Всяка седмица можете да откриете богат избор от свежи и качествени артикули на Твоята Kaufland цена. Разгледай седмичните оферти тук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР