Нашите няма да дойдат, всички наши сме ние“Преди година, когато

...
Нашите няма да дойдат, всички наши сме ние“Преди година, когато
Коментари Харесай

Събуди се, страна огромная: Врагът е в Кремъл!

„ Нашите няма да дойдат, всички наши сме ние “

Преди година, когато за първи път на територията на „ остаряла “ Русия, покрай Шебекин, украинците взривиха железницата, беше ясно: чакат ни терористични офанзиви и бойкот. И се случиха. Сега Украйна дерайлира влакове, по два дневно, на наша територия. Сега Кремъл пък е нападнат, написа Дмитрий Попов за " Московский комсомолец ".

Пресслужбата на Кремъл заяви, че киевският режим в сряда вечерта се е опитал да удари с БПЛА кремълската резиденция на съветския президент Владимир Путин. Два безпилотни летателни апарата бяха извадени от строя от нашите военни и специфични служби благодарение на радиолокационни системи за пердах.

От градовете на първа линия непрестанно идват вести или за последваща терористична офанзива, или за нейното попречване. Украински дронове удрят петролни депа, военни летища и се пробват да доближат надълбоко в страната.

Кримският мост беше взривен. В Московска област взривиха Даря Дугин, в Санкт Петербург - Владлен Татарски. Колко случая на бойкот в железниците към този момент има?

Още през септември предходната година главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни изрази проекта за 2023 година, разгласи удари надълбоко в Русия: „ Руснаците би трябвало да усетят войната “.

Те не съумяват с военни удари и надали ще съумеят. Така че терористичните такива остават. И тяхната заплаха единствено ще пораства.

Уви, нито ФСБ, нито Министерство на вътрешните работи ще бъдат задоволителни, с цел да спрат опасността. Външно неразличими, говорещи на един език, хора, които познават обичаите и местността по един и същи метод - по този начин наподобяват терористите.

Колко от тях са влезнали в Русия от началото на спора? Колко от тях към този момент са инфилтрирани, работят и живеят в Русия? Колко „ не-войни “, глупави демократични младежи, са били вербувани? Колко симпатични " уплашени патриоти "?

Може би си спомняте, че бандеровците бяха гонени през горите още две десетилетия след Победата. През горите на страната победителка.

Много от дълго време, още през предишния век, ме заведоха на плажа на Хайфа. И бях изумен от пирамидите от оръжия, стоящи на пясъка. До тях се печеше боец, а сътрудниците му плуваха в същото време. Имаха отпуск. Тогава научих, че в една страна, която непрестанно се бори и води война с тероризма (където терористът не може да бъде разделен от локалния външно), страната има вяра на своята войска (а това е еквивалентно на нейния народ) да носи оръжие освен в дислокацията на частта. И да употребява това оръжие, в случай че е належащо, даже когато е в отпуск.

Страната ни е в положение на боен спор. И даже в Кремъл споделят: освен с Украйна, само че и с груповия Запад. И в това време лека-полека се прави всичко по този начин, че чувството за спокоен живот да не отива на никое място, тъй че да „ спи, голямата страна “, имаме всичко, всеки е обезпечен за всичко, всеки е нащрек.

Следователно нашата страна към момента не може да реши дали е допустимо да се сътвори локална самозащита (да не приказваме за нейното въоръжаване). И това е въпрос на доверие.

И още по-дълбок въпрос е въпросът за властта. Пушката, както знаете, дава мощ. И по този начин, допустимо ли е да се разреши на локалните хора да се усещат, че могат да създадат нещо, че те, както е записано в Конституцията, са „ единственият източник “ на власт?

Докато тези първостепенни въпроси се вземат решение на върха, остава единствено да си напомним опита от самия завършек на 90-те и началото на 2000-те години. Когато хората сами се проведоха в патрули, ограждаха дворове, безстопанствени коли, рапортуваха всичко подозрително. И се получи.

Сега ще работи. Няма смисъл да чакаме " ето нашите ще дойдат ". Нашите няма да дойдат. Всички наши сме ние.

Превод: СМ

Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР