Нашите намерения са до края на 2019 г. българската газова

...
Нашите намерения са до края на 2019 г. българската газова
Коментари Харесай

„Булгартрансгаз”: Газовият хуб Балкан трябва да започне да функционира през...

Нашите планове са до края на 2019 година българската газова борса хъб „ Балкан “ да стартира да действа. Това сподели на конференция Владимир Малинов, изпълнителен шеф на „ Булгартрансгаз, по отношение на ограниченията от обновената енергийна тактика до 2020 година, които са със период до 31 декември 2018 година, съобщи организация „ Фокус “. 

" Искам да благодаря за поддръжката, която „ Булгартрансгаз “ получи от българския парламент, българското държавно управление и най-много от министър Теменужка Петкова, тъй като тези амбициозни цели нямаше по какъв начин да бъдат реализирани без тяхната поддръжка. Енергийната тактика съдържа три основни детайла, по които ние работим. Считам, че с този меморандум, които подписахме през вчерашния ден, намерихме един сътрудник. Надявам се в до края на месец февруари да сме завършили работата по меморандума, с цел да стартира действителната работа върху българската газова борса хъб „ Балкан “. Нашите планове са до края на идната година да стартира да действа “, уточни той, като разясни, че ще чакат и частно присъединяване, само че мажоритарният капитал да остане в „ Булгартрансгаз “.

Малинов изясни, че до 11 януари евентуалните участници, които демонстрират интерес към публичната поръчка ще могат да се записват и до края на месеца ще има информация на заинтригуваните лица и тези, които желаят да се обвържат правно с плана.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР