„Нашите колеги, които се отцепиха от ИТН, вчера минаха полиграфски

...
„Нашите колеги, които се отцепиха от ИТН, вчера минаха полиграфски
Коментари Харесай

Депутатите, които се отцепиха от ИТН, минаха полиграфски тест. Какви са резултатите?

„ Нашите сътрудници, които се отделиха от Има Такъв Народ, през вчерашния ден минаха полиграфски тест. И самият тест сподели, че ние нищо не сме им обещавали и те нищо не са желали. " Това сподели депутатът от Политическа партия Йордан Терзийски. Според него това е доказване на думите им с документи.

Деня след вота той разгласи, че ще запомни с силата на площада. „ Не се случва постоянно депутатите да се посрещнат с аплодисменти,” уточни Терзийски в ефира на Nova News.

Той удостовери, че и отсега нататък ще водят договаряния и то единствено за политики. По думите му, „ новата коалиция” не може да се разбере за нов ръководител на Народно събрание. „ Те просто нямат фигура, която да има потенциала да влезе в обувките на господин Никола Минчев,” добави депутатът.

" Ако не се намерят няколко депутати, които да припознаят идеята ни, отиваме на избори, " безапелационен бе той. И още - не е коментиран вид за предизборни обединения със сегашните им сътрудници Демократична България и Българска социалистическа партия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР